Luni-Vineri 9-16

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare HX3651/12, 2100 Series, 1 program, 1 capat de periere, Albastru

ID Produs: 166607

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 6 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

168,74 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Periuta de dinti electrica Philips Sonicare HX3651/12, 2100 Series, 1 program, 1 capat de periere, Albastru de la Philips

Spune adio periutei manuale. Descopera tehnologia sonica.

Elimina pana la de 3 ori mai eficient placa bacteriana*

  • Tehnologie sonica
  • Senzor de presiune
  • QuadPacer si SmarTimer
  • Design ergonomic subtire

Tehnologia noastra unica iti asigura o curatare profunda si totusi delicata

Vibratiile puternice ale perilor creeaza microbule care patrund adanc in spatiile interdentare si de-a lungul gingiei, pentru o experienta reconfortanta. Vei beneficia de echivalentul unui periaj manual de o luna in doar 2 minute.** 62.000 de miscari de periere pe minut iti curata delicat dintii, desprind placa bacteriana si o indeparteaza pentru o curatare zilnica de exceptie.

Indepartare de pana la 3 ori mai eficienta a placii bacteriene decat o periuta de dinti manuala*

S-a demonstrat clinic ca periuta de dinti electrica Sonicare cu tehnologie sonica avansata indeparteaza placa bacteriana de pana la 3 ori mai eficient* decat o periuta de dinti manuala. Indeparteaza placa bacteriana de pe dinti si de-a lungul liniei gingiei, protejand in acelasi timp gingiile.

Senzorul de presiune incorporat iti protejeaza dintii si gingiile

Senzorul de presiune incorporat detecteaza automat presiunea aplicata, te avertizeaza si reduce automat vibratiile periutei de dinti pentru a contribui la protejarea gingiilor. Periuta de dinti va emite un sunet intermitent pentru a-ti reaminti sa reduci presiunea. 7 din 10 persoane au considerat ca aceasta functie i-a ajutat sa-si perieze dintii mai eficient.

Optimizeaza-ti periajul cu SmarTimer si QuadPacer

SmarTimer de 2 minute si QuadPacer de 30 de secunde te ghideaza sa-ti periezi dintii pe intervalul recomandat, in toate zonele gurii, pentru a asigura o curatare completa.

Cu un design ergonomic, periuta de dinti este usor de tinut in mana si de utilizat

Cu un design subtire, usor si ergonomic, periuta de dinti este usor de tinut in mana si de utilizat, astfel incat sa poti obtine o curatare uimitoare fara niciun efort.

Stii intotdeauna cand sa inlocuiesti capetele de periere

Toate capetele de periere se uzeaza in timp, asa ca trebuie sa fii atent pentru a te asigura ca obtii o curatare excelenta. Tehnologia noastra BrushSync monitorizeaza cat timp ai folosit capul de periere si cat de intens a fost periajul. Mementoul de inlocuire BrushSync de pe maner si un semnal sonor scurt te anunta cand acesta trebuie inlocuit.

Pornire usoara pentru a facilita tranzitia

Programul nostru cu pornire usoara iti ofera optiunea cresterii usoare, treptate a puterii de periere pe parcursul primelor 14 utilizari ale noii periute de dinti.

Adaptorul pentru cablu USB care vine in priza,NU ESTE INCLUS!

Utilizeaza mai putin. Reutilizeaza mai mult

Adaptoarele de alimentare pot parea mici, dar, daca le punem laolalta, plasticul din care sunt facute are un impact urias asupra mediului. Folosind un incarcator USB pentru Philips Sonicare seria 1000-4000, putem utiliza cu pana la 189.210 kg mai putin plastic in fiecare an. Este o valoare semnificativa, nu-i asa?

Mâner: 1 seria 2100.
Cap de periere: 1 C1 ProResults standard.
Încărcător: da.
Viteză: până la 62.000 de mişcări de periere pe minut.
Performanţă: elimină de până la 3 ori mai multă placă bacteriană.
Cronometru: quadpacer şi smartimer.
Mâner: design ergonomic subţire.
Indicator baterie: da.
Indicator luminos pentru baterie: da.
Capete de periere cu aplicare rapidă: da.
Baterie reîncărcabilă: da.
Tip baterie: Litiu ION.
Tensiune: 5Vc
Durată de funcţionare (de la maxim la descărcat): 14 zile.
Culoare: albastru deschis.

  • General
    • Tip produs
      Periuta

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.