Luni-Vineri 9-16

Placa video Inno3D GeForce® RTX™ 3090 GAMING OC, Blower Edition, 24GB GDDR6X, 384-bit, bulk

ID Produs: 211191

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Placi Video

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Placa video Inno3D GeForce® RTX™ 3090 GAMING OC, Blower Edition, 24GB GDDR6X, 384-bit, bulk de la INNO3D

Arhitectura NVIDIA AMPERE

Noua arhitectura de la nVidia aduce gamingul final, cu nuclee Ray Tracing din a doua generatie si Nuclee Tensor din a treia generatie.

 

NVIDIA DLSS 

NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) este o tehnologie revolutionara de redare AI care va duce fidelitatea vizuala la un nivel cu totul nou folosind procesoare dedicate Tensor Core AI pe GPU-urile GeForce RTX ™. DLSS atinge puterea unei retele neuronale de invatare profunda pentru a creste rata de cadre si a genera imagini frumoase si clare pentru jocurile tale. Obtineti chiar si marja de performanta pentru a maximiza setarile de urmarire a razelor si pentru a creste rezolutia de iesire

   

NVIDIA REFLEX 

Achizitionati obiective mai repede, reactionati mai rapid si imbunatatiti obiectivul printr-o suita revolutionara de tehnologii construite pentru a masura si optimiza latenta sistemului pentru jocurile competitive.

   

DIRECTX 12 ULTIMATE

Dezvoltatorii pot adauga acum efecte grafice si mai uimitoare la jocurile pe computer bazate pe Microsoft Windows. Placile grafice GeForce RTX ofera functii avansate DX12, cum ar fi ray tracing si umbrire cu rata variabila, dand viata jocurilor cu efecte vizuale ultra-realiste si rate de cadre mai rapide.

   
Tehnologii inovatoare pentru gaming

Obtine cele mai recente tehnologii NVIDIA GameWorks pentru o afisare fluenta a jocurilor, experiente cinematice si captura revolutionara a imaginilor la 360 de grade, chiar si in realitatea virtuala. In plus, beneficiaza de performanta necesara pentru a controla cele mai recente monitoare, inclusiv VR, ultra rezolutii si monitoare multiple.
   
VR Ready

Experimenteaza performanta VR de generatie urmatoare, cea mai redusa latenta si compatibilitatea plug-and-play cu cele mai importante marci de VR - cu tehnologiile NVIDIA VRWorks. Efectele VR audio, fizice si haptice iti permit sa auzi si sa simti fiecare moment.
   
Drivere Game Ready

Beneficiaza de cele mai inalte niveluri de performanta si cea mai clara experienta posibila, chiar din momentul in care incepi sa joci.
Slot PCI Express 4.0
Procesor Video nVidia GeForce RTX 3090
Rezolutie maxima 7680 x 4320
Tehnologie Accelerare DLSS Triple Fan Arhitectura Ampere
Tip placa Gaming

PROCESOR

Serie RTX 3000
Chipset nVIDIA
Conducte de randare (nr) 10496
Frecventa procesor (MHz) Boost 1695

MEMORIE

Capacitate 24 GB
Tip memorie GDDR6X
BUS memorie 384 b
Frecventa memorie 19500 MHz

ALTE CARACTERISTICI

Latime de banda (GB/s) 936

CONECTORI

Conector DisplayPort 3
Conector HDMI 1
Conector Alimentare 8+8 pin
Conectivitate DisplayPort v1.4a HDMI 2.1

SISTEM DE RACIRE

Tip racire (activa/pasiva) Activ
Radiator Da
  • General
    • Dimensiune memorie
      24 GB

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.