Luni-Vineri 9-16

Placa video PowerColor Radeon™ RX 6900 XT Red Devil, 16GB GDDR6, 256-bit

ID Produs: 173952

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Placi Video

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Placa video PowerColor Radeon™ RX 6900 XT Red Devil, 16GB GDDR6, 256-bit de la POWERCOLOR

ed Devil Evolution - de aici se schimba jocul

Red Devil RX 6900 XT este asociat cu o solutie de racire avansata complet noua pentru a va mentine placa grafica in functiune la temperaturi scazute, oferind in acelasi timp o experienta de gaming remarcabil de inalta. In afara de noul sistem de racire, Red Devil a fost actualizat cu iluminare RGB pe lateral, carcasa si partea din spate pentru a prezenta un design estetic perfect. 

Mai mult decat atat, include si un suport de placa video pentru a oferi intarire.

   

 Beneficii

  1. Backplate din metal pentru extra duritate;
  2. BIOS Dual, alege ce vrei, overclocking mai bun sau liniste;
  3. Componente mai puternice, performanta mai buna;
  4. Cooler, echipat cu tuburi termice 3X8Φ si 4X6Φ si cu 25% mai multa suprafata a radiatorului pentru a oferi performante mai reci si mai silentioase.;
  5. Trei ventilatoare, 2 x 100 si 1 x 90mm pentru flux de aer ridicat;
  6. Iluminare RGB, pentru o experienta usor de personalizat.

 

   

Rulment cu doua bile - longevitate de 4 ori mai mare 

Ventilatorul de racire utilizeaza tehnologia cu doua bile, crescand longevitatea ventilatoarelor de pana la 4 ori.

 

   

Tehnologia Mute Fan - 0db - Jocuri silentioase 

Tehnologia Mute Fan opreste inteligent ventilatorul sub 60 ℃, oferind jocuri silentioase in timpul incarcarii medii si mici, reducand totodata consumul de energie.

 

   

Nou design exclusiv de racire, solutie avansata

Comparativ cu generatia anterioara, placa video PowerColor Red Devil RX 6900 XT utilizeaza un nou design exclusiv al ventilatorului de racire pentru a creste debitul de aer si presiunea aerului cu pana la 60%, obtinand un nou nivel de performanta termica.

 

   

Racitorul triplu-ventilator dominant pentru experienta de gaming finala 

Red Devil RX6900 XT echipeaza un racitor avansat si remarcabil cu conducte de cupru nichelate 3X8Φ si 4X6Φ, pentru a asigura eficienta caldurii raspandite la radiator. Mai multe retele de aripioare de pe radiator maresc suprafata pentru o disipare si o performanta mai ridicate.

 

   

Proiectare verticala a aripioarelor din aluminiu 

Designul vertical si gama crescuta de aripioare din aluminiu imbunatatesc raspandirea termica in mod dramatic. Cu o gama masiva de aripioare, conductele termice din cupru pot colecta caldura si o pot disipa cu o eficienta maxima.

 

   

Baza de cupru Direct Touch 

O baza de cupru neteda contacteaza direct GPU pentru a imbunatati transferul exceptional de caldura si imbunatateste disiparea caldurii de la VRAM-uri pentru a mentine placa in conditii optime de racire.

 

   

Set de alimentare Platinum — DrMOS

  • Controler digital si supercondensatori pentru o fiabilitate imbunatatita;
  • Eficienta energetica superioara;
  • Pierderi semnificativ reduse de energie;
  • Protectie termica mai buna;
  • Un VRM 14 + 2 faze garanteaza o overclocking si o stabilitate mai bune.

 

   

BIOS dublu 

Cu clapeta unui comutator, puteti alege modul OC, care va permite sa gestionati cu usurinta jocurile de varf prin impingerea limitei de putere si performanta, in timp ce modul silentios ofera o experienta excelenta de joc silentios.

 

   

RGB

Cu noul aspect rafinat, alegeti efectul RGB unic prin intermediul software-ului Devil Zone RGB. In plus, simpla conectare a unui cablu LED ARGB la o placa de baza va permite sincronizarea perfecta a luminii Red Devil RGB cu placa de baza, care va permite sa va scufundati intr-o atmosfera estetica unica.

 

   

Placa din spate intarita 

Placa din spate din metal este extrem de rigida pentru a intari placa si a preveni indoirea PCB-ului, iar zona goala permite degajarea de caldura imediat pentru a spori fluxul de aer.

 

   

Output LED

Nu este necesara o lanterna atunci cand conectati! Porturile iluminate cu LED va vor conduce cu usurinta catre iesirile pe care le cautati.

 

   

Performanta pentru a domina jocul

Pentru toti gamerii. Fiecare joc. Fiecare cadru.

Construita pe arhitectura revolutionara AMD RDNA ™ 2.

   

Performante nelimitate

Placile grafice din seria AMD Radeon™ RX 6900 ofera frame rates ultra-ridicate si un gaming serios 4K. Obtineti experienta de gaming finala cu noi unitati de calcul puternice, revolutionare AMD Infinity Cache si pana la 16 GB de memorie GDDR6 dedicata. Si, atunci cand este asociat cu un procesor desktop AMD Ryzen™ 5000 Series, tehnologia AMD Smart Access Memory ofera noi niveluri de performanta in jocuri.

   

Imagini vii

Placile grafice din seria AMD Radeon™ RX 6900 va atrag in actiune cu tehnologii de gaming captivante si suport pentru DirectX® 12 Ultimate. Experimentati jocurile cu iluminare realista, umbre si reflexii, impreuna cu detalii bogate datorita DirectX® Raytracing (DXR), variable rate shading (VRS) si caracteristicilor AMD FidelityFX, optimizate pentru arhitectura AMD RDNA™ 2.

   

Experiente next-level

Viteza si gaming-ul fara lag sunt imbunatatite cu tehnologia cu latenta scazuta de la AMD Radeon Anti-Lag si AMD Radeon Boost.1,2 Propulseaza-ti experienta de gaming cu cea mai recenta tehnologie HDMI™ 2.1 VRR, USB-C ™ VR activat casti sau peste 1250 de display-uri de gaming compatibile cu tehnologia AMD FreeSync ™.

   

Un ADN de gaming pentru PC-uri si console 

Arhitectura AMD RDNA™ 2 este fundatia PC-urilor si consolelor de gaming de generatia urmatoare. Este piatra de temelie a viitoarei revolutii in materie de gaming pe computer si in cloud. AMD RDNA™ 2 creste si unifica efectele vizuale si gameplay-ul pe platforme multi-joc, ca nici o alta arhitectura grafica pana acum.

 

   

FidelityFX Contrast Adaptive Sharpening 

Scoate in evidenta detaliile 

Contrast Adaptive Sharpening (CAS) ajuta la cresterea calitatii vizuale, permitand claritate uimitoare cu upscaling optional pentru a restabili detaliile pierdute dupa aplicarea Temporal Anti-Aliasing (TAA). Pentru jocurile care accepta FidelityFX CAS, se recomanda dezactivarea Radeon ™ Image Sharpening in software-ul Radeon ™ pentru a evita supra-sharpening.

   

Ocluzia ambianta 

Geometrie mai realista 

AMD RDNA™ architecture-optimized Combined Adaptive Compute Ambient Occlusion (CACAO) ajuta dinamic si eficient la imbunatatirea aspectului obiectelor pe baza expunerii lor la lumina ambianta.

   

Shading variabil

Obtineti performanta de calitate 

Utilizeaza suportul arhitecturii AMD RDNA ™ 2 pentru variable rate shading (VRS) pentru a analiza luminance si miscarea cadrelor pentru a ajuta la optimizarea redarii si a da performante optime fara a reduce calitatea imaginii.

   

Reflectii spatiale pe ecran 

Reflectii realiste de inalta calitate 

Implementarea de catre AMD Stochastic Screen Space Reflections (SSSR) ofera reflexii de inalta calitate, cu o supratensiune minima, prin intermediul unui shader de calcul optimizat si a desenelor AMD RDNA ™ optimizate pentru arhitectura.

   

Denoiser 

Raytracing si efecte de inalta calitate 

Denoising optimizat pentru arhitectura AMD RDNA ™ pentru a ajuta la imbunatatirea calitatii vizuale a raytracing-ului in timp real si a altor efecte din joc.

   

HDR Mapper 

Gaming HDR de inalta calitate 

Optimizat pentru utilizare cu afisajele AMD FreeSync™ Premium Pro1, Luminance Preserving Mapper (LPM) AMD ofera HDR superb si continut larg de gama de culori.

 

   

Downsampler 

Accelerated MIP Level Generation 

Optimizat pentru arhitectura AMD RDNA ™, AMD’s Shader-based Single Pass Downsampler (SPD) genereaza niveluri de textura MIP utilizand calculul asincron pentru performante optime.

 

Slot PCI Express 4.0
Procesor Video AMD Radeon RX 6900 XT
Rezolutie maxima 7680 x 4320
Tehnologie AMD Eyefinity AMD Stream AMD FreeSync Technology Radeon VR ready Premium Radeon™ Chill Radeon™ Wattman AMD FidelityFx Radeon Image Sharpening Radeon Anti-Lag RDNA 2 Architecture HDMI™ 2.1 VRR CrossFireX™ AMD Hypermemory
Tip placa Gaming

PROCESOR

Serie AMD Radeon RX 6000
Chipset AMD
Conducte de randare (nr) 5120
Frecventa procesor (MHz) Mod STD/Silent - Game 2015 / Boost 2250 Mod OC - Game 2105 / Boost 2340

MEMORIE

Memorie 16 GB
Tip memorie GDDR6
BUS memorie 256 b

ALTE CARACTERISTICI

Suport DirectX (versiune) Microsoft DirectX® 12 Ultimate
Suport OpenGL (versiune) 4.6

CONECTORI

Conector DisplayPort 3
Conector HDMI 1
Conector Alimentare 3 x 8 pin
Conectivitate DisplayPort 1.4 HDMI 2.1

SISTEM DE RACIRE

Tip racire (activa/pasiva) Activa
Radiator Da

ALTELE

Altele Sursa recomandata - 900 W
 
  • General
    • Dimensiune memorie
      16 GB

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.