Luni-Vineri 9-16

Player auto SONY XMN1004

ID Produs: 81719


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Playere auto

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Player auto SONY XMN1004 de la Sony

Cai putere pentru sistemul tau audio Sofatul este intotdeauna mai placut cand esti insotit de muzica preferata. Amplificatorul de mare putere de 1000W furnizeaza boxelor tale un sunet mai curat pentru o auditie imbunatatita. Control termic automat Temperaturile ridicate pot avea un efect negativ asupra componentelor amplificatorului ceea ce poate duce frecvent la oprirea amplificatorului pana in momentul in care ajunge la o temperatura mai scazuta. Controlul termic automat micsoreaza puterea de iesire a amplificatorului deci nu trebuie sa iti faci griji ca amplificatorul se va opri brusc. Muzica de calitate Muzica suna mai bine cand frecventele corecte sunt indreptate in directia optima din difuzoare. Filtrul LPF incorporat asigura directionarea numai a sunetelor cele mai profunde de bas in subwoofer. 
Amplificatorul stereo utilizeaza condensatori audio de inalta calitate tranzistori de iesire si bobine pentru a asigura o reproducere veritabila si precisa a sunetului. 
  Caracteristici tehnice:

Numar canale: 4Filtru de trecere-susPartie: Filtru de trecere-sus: 12 dB/octFiltru de trecere-jos: (80 Hz)Partie: Filtru de trecere-jos: 18 dB/oct

Raspuns in freceveanta: 5-50000 Hz

Sensibilitate: 0.3-6PUTERE

RMS:Putere nominala @ 2 ohmi: 85W X 4 (1.0%)Putere nominala @ 4 ohmi: 70W X 4 (1.0%)

Putere Maxima:Putere maxima @ 2ohmi: 4 X 250WPutere maxima @ 4 ohmi: 2 X 500W

Sursa alimentare MOSFET

Greutate: 2.7 kg 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.