Luni-Vineri 9-16

Pachet Cuptor incorporabil Arctic AROSC22130XD, 71 l, 4 functii, Timer + Plita incorporabila, Gaz, 4 Arzatoare, 60 cm, Inox

ID Produs: 106895

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Plite

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Pachet Cuptor incorporabil Arctic AROSC22130XD, 71 l, 4 functii, Timer + Plita incorporabila, Gaz, 4 Arzatoare, 60 cm, Inox de la Arctic

Tip plita: Pe gaz
4 arzatoare
Culoare: inox
Butoane: inox
   
APRINDERE INTEGRATA - Permite aprinderea arzatorului printr-o simpla apasare, fara a fi nevoie de chibrituri. Aprinzi plita pe loc!
   
SAFETY PLUS - Opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Esti mereu in siguranta cu produsele Arctic!
   
VOLUM INTERIOR 71 LITRI - Cuptor de capacitate mare, pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. Cu Arctic, nicio provocare nu e prea mare. Alegi volumul potrivit nevoilor tale si ale familiei tale!
   
CLASA ENERGETICA A - Ofera un consum moderat de energie electrica. Folosesti cuptorul la capacitate maxima, fara teama consumului excesiv.
   
4 FUNCTII DE GATIRE- 4 functii speciale ce simplifica gatitul traditional. Ai functiile potrivite stilului tau!
   
TIMER- Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate!
   
AQUA DROP CLEAN- Permite curatarea rapida a cuptorului, prin simpla introducere a unui vas cu apa in interior. Cureti cuptorul, simplu, rapid si cu minim de efort!
   
GRILL - Activeaza elementul de incalzire superior. Obtii friptura perfecta, fara efort!
   
INCALZIRE INFERIOARA - Activeaza elementul inferior de incalzire. Rumeneste perfect preparatele cu crusta!
   
STATIC - Functie de gatire ce ofera o coacere uniforma a preparatelor, activand 2 elemente de incalzire, superior si inferior. Pregatesti fara efort prajiturile, produsele de patiserie sau dulciurile dorite de tine si familia ta.
   
LOW GRILL - Activeaza partea interioara a elementulului de incalzire superior al cuptorului. Gatesti sau gratinezi rapid preparate sanatoase si gustoase!

 

Utilizare Rezidential
Tip cuptor Cuptor standard
Tip alimentare Electricitate
Design Clasic
Tip inchidere usa Standard
Material Sticla Inox
Material usa Sticla
Tip panou de comanda Mecanic
Accesorii incluse Tava
Culoare Argintiu
Eficienta energetica Clasa energetica A dintr-o gama de la A+++ la D
Capacitate 71 l
Autocuratare Hidrolitica
Functii de gatire

Grill

Coacere

Rumenire

Low grill

Mod incalzire

Incalzire de jos

Incalzire de sus

Functii

Oprire automata

Timer

Control temperatura

Numar programe 4
Inaltime 59.5 cm
Latime 59.4 cm
Adancime 56.7 cm
  • General
    • Tip plita
      Gaz
    • Incorporabil
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.