Luni-Vineri 9-16

Plita incorporabila Electrolux EIV644, Inductie, 4 zone de gatit, DoubleBridge, PowerBoost, Timer, Control touch, 60 cm, Sticla neagra

ID Produs: 104462

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Plite

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Plita incorporabila Electrolux EIV644, Inductie, 4 zone de gatit, DoubleBridge, PowerBoost, Timer, Control touch, 60 cm, Sticla neagra de la Electrolux

Zone care se dimensioneaza automat pentru toate oalele si cratitele
Caldura este captata de baza vaselor la plita cu inductie Infinite. Aceasta detecteaza automat dimensiunea vasului folosit si asigura nivelul adecvat de caldura la baza acestuia. Astfel, puteti folosi o gama variata de oale si cratite.
 
Doar glisati pentru a ajusta setarile de la gatit
Reglati setarile usor si facil cu comenzi glisante care raspund imediat.
Acestea va permit sa cresteti sau sa reduceti cu acuratete nivelul de caldura dintr-o singura atingere. Ceea ce inseamna ca veti avea nivelul corect de caldura la momentul oportun.
 
O suprafata rece pentru curatare rapida
Pastrati plita curata atunci cand gatiti. Tehnologia inductiei garanteaza ca suprafetele din jurul zonelor de gatit raman reci la atingere. Astfel, chiar si atunci cand gatiti la temperaturi ridicate puteti sterge usor si in siguranta mancarea varsata imediat ce acest lucru se intampla.
 
Caldura intensa, intr-o clipita
Activati functia PowerBoost pentru o explozie imediata de caldura pe durata gatirii. Este ideala pentru a pregati mai rapid preparatele. Puteti fierbe apa in mai putin de 90 de secunde si puteti incinge tigaia imediat atunci cand aveti nevoie.
 
Puneti pauza si reluati gatitul atunci cand doriti
Reluati de unde ati ramas cu ajutorul butonului pauza al plitei. Daca sunteti intrerupti sau trebuie sa fiti atenti la altceva, functia utila retine setarile din timpul gatitului si le reactiveaza atunci cand sunteti pregatiti.
Culoare Negru
Tip alimentare Electric
Categorie plita Incorporabil
Suprafata de gatire Ceramic
Control  Prin atingere
Aprindere electrică  Nu
Putere totala 7.35 kw
Numar arzatoare 4
Inductie  Da

Functii

 
Indicator caldura reziduala  Da
Dispozitiv siguranta copii Da

Dimensiuni

 
Latime 59 cm
Adancime 52 cm
Grosime 4.4 cm
Greutate 11.5 kg
  • General
    • Tip plita
      Inductie
    • Incorporabil
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.