Luni-Vineri 9-16

Plita incorporabila Whirlpool WF S2765 NE IXL, Inductie, 4 zone de gatit, 6th Sense, iXelium, FlexiSide, WiFi, 60 cm, Sticla neagra

ID Produs: 162397

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Plite

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Plita incorporabila Whirlpool WF S2765 NE IXL, Inductie, 4 zone de gatit, 6th Sense, iXelium, FlexiSide, WiFi, 60 cm, Sticla neagra de la Whirlpool

Mentine temperatura

Pastreaza mancarea calda cu o simpla atingere de deget.

 

 

Topire

Fuzioneaza ingredientele cu un clic.

 

 

Gatire la foc mic

Gatire lenta, fara a arde preparatele.

 

 

Fierbere

Fierbi apa si o mentii fierbinte.

 

 

W Collection

W Collection. Placerea de a gati.

Whirlpool intelege importanta atentiei la detalii. Designul game W Collection se potriveste perfect cu stilul oricarei bucatarii.

   

Al Saselea Simt - programe automate

Obtii rezultate perfecte si castigi timp pentru a-l dedica activitatilor tale preferate

Al Saselea Simt ofera patru functii presetate, incluzand: Pastrare la cald, Fierbere, Topire si Gatire lenta. Doar selectezi optiunea, iar plita va seta automat nivelul de putere, ideal pentru nevoile tale.

   

Mentine temperatura

Pastreaza mancarea calda cu o simpla atingere de deget.

Functia Pastrare la cald mentine preparatul la temperatura ideala, dupa incheierea procesului de coacere, fara riscul de a arde preparatele.

   

Topire

Topeste ingredientele cu un click.

Functia Topire confera preparatelor delicate (precum ciocolata si untul) temperatura ideala pentru topire, minimizand riscul de ardere sau de lipire a preparatului de vas.

   

Gatire la foc mic

Gatire lenta, fara a arde preparatele.

Functia Gatire lenta are grija de preparatul tau. Lichidele se evapora incet, pastrand mancarea suculenta, dar si prevenind riscul de lipire a preparatului de vas.

   

Fierbere

Pentru a fierbe apa si a o mentine fierbinte

Functia Fierbere incalzeste apa eficient, prevenind varsarea din vas si risipirea energiei.

   

FLEXI SIDE

Combina zonele de gatit pentru o flexibilitate maxima. Aseaza vasele si transfera-le oriunde pe aceasta zona.

Maximizeaza spatiul flexibil, creand o zona uniforma de caldura gratie celor 4 zone de gatit. Zonele de coacere pot fi folosite independent, sau pot fi legate vertical, astfel incat vase de orice dimensiune sa poata fi asezate sau transferate oriunde pe suprafata zonei de coacere.

   

ChefControl

Gestioneaza, intr-un mod intuitiv, trei zone de gatit

ChefControl imparte zona flexi in trei zone cu temperaturi diferite, si le activeaza automat in functie de pozitia vasului. Vasele pot fi transferate de pe o zona pe alta fara a interactiona cu interfata utilizatorului, astfel incat mancarea sa continue a fi gatita la diferite temperaturi.

   

Control: 4 zone independente

Acces direct cu ajutorul cursoarelor independente.

Aceasta solutie ofera 18 niveluri de putere plus booster, care pot fi accesate cu ajutorul cursorului.

   

Gestionare Energie

Setare putere maxima

Ai libertate deplina sa setezi nivelul maxim de putere a plitei pe inductie: 2.5 kW, 4.0 kW, 6.0 kW, sau 7.2 kW. Dupa setarea nivelului de putere dorit, plita ajusteaza automat distributia puterii intre arzatoare, astfel incat sa nu depaseasca limita setata. Multumita acestui beneficiu, instalatia electrica nu va fi niciodata supraincarcata si te vei putea bucura pe deplin de o plita pe inductie perfect functionala.

   

Posibilitate de instalare la nivelul blatului

Structura cu decalaj 0 permite instalarea plitei direct pe blat.

Datorita sistemului de prindere cu decalaj 0, plita se va aseza direct si perfect pe blat.

   

Conectivitate

Gestionare facila a plitei pe inductie prin intermediul aplicatiei 6th Sense LiveApp

Aplicatia Al Saselea Simt Live este o inovatie care permite setarea nivelului de putere si a duratei din aplicatia instalata, pentru a porni un nou ciclu de coacere, utilizand modul manual, sau selectand functiile automate. Iti ofera totodata posibilitatea de a conecta plita la hota, de a alege reteta personala de coacere, si de a gestiona lista de cumparaturi. Astfel, utilizarea plitei pe inductie si utilizarea capabilitatilor nu a fost niciodata atat de usoara!

   
   

iXelium

Suprafata rezistenta la zgarieturi si usor de curatat.

Datorita nanotehnologiei unice a tratamentului iXelium, de la Whirlpool, suprafata plitei pe inductie capata o rezistenta mult mai mare la zgarieturile domestice. Plita nu-si va mentine doar stralucirea pe termen lung, ci va fi mult si mai usor de curatat.

   

Fara ventilatie frontala

Aspectul este important

Ventilarea frontala zero ofera beneficiul instalarii plitei fara modificari aditionale asupra blatului.

   

Inlocuire plita pe gaz, fara modificari suplimentare ale mobilierului

Nu sunt necesare ajustari sau modificari.

Poti instala usor plita pe inductie Whirlpool pe decupajul plitei pe gaz. Nu este nevoie sa operezi nicio modificare. Datorita tehnologiei Power Management, instalatia electrica nu trebuie schimbata. Bucura-te de confortul in utilizare, usurinta de curatare, siguranta si viteza plitei pe inductie.

   

Grosime minima a blatului

Instalarea necesita doar grosimea minima a blatului de lucru.

Grosimea minima necesara a blatului de lucru este de 12 mm, atunci cand este instalata fara un cuptor, sau 28mm atunci cand este instalata deasupra cuptorului.

   

Siguranta pentru copii

Blocare totala a plitei

Optiunea Child Lock previne accesul copiilor si eventualele schimbari ale parametrilor setati. Whirlpool ofera siguranta copiilor si liniste parintilor.

   

Booster pentru toate zonele de gatire

Reduce durata de coacere

Ai nevoie sa fiebi apa, iar timpul te preseaza? Plita te va ajuta sa castigi timp. Apa va fierbe mai repede si se va mentine fierbinte, reducandu-se totodata si nivelul de consum electric.

   

Gatire mai rapida

Gatesti mai repede si mai eficient gratie tehnologiei pe inductie

Datorita tehnologiei pe inductie, plita poate fierbe 2 litri de apa in doar 4 minute, cu un consum de energie de doar 230W, ceea ce este mult mai eficient decat alte tehnologii.

   

18+ Booster

Mai multe niveluri de coacere

Poti seta valoarea de putere pentru fiecare zona de incalzire in intervalul 1 - 18. Acest numar marit de niveluri de putere face pregatirea fiecarui aliment facila si confortabila. Daca nu ai timp si trebuie sa fierbi apa rapid, poti utiliza functia booster.

   

Temporizator

Timpul de coacere este intotdeauna sub control

Setezi timpul de coacere de la 1 la 99 de minute pentru zona de gatit selectata, iar dupa expirarea timpului stabilit, zona se va opri automat. Poti seta separat valoarea Timer pentru fiecare zona de gatit.

Tip plita Inductie
Numar zone de gatit 4
Arzator Wok Nu
Control butoane Touch control
Aprindere electrica Nu
Timer Da
Dispozitiv de siguranta gaz Nu
Material Sticla
Functii / Optiuni

Tehnologia 6TH Sense, 6thSense Live, FlexiSide, Indicator caldura reziduala, Blocare pentru copii, Metinere la cald, Fierbere la foc mic, Topire

Continut pachet

Plita

Caracteristici tehnice

Putere (W)

7200

Tensiune (V)

220-240

Frecventa (Hz)

50/60

Lungime cablu (m)

1.2

Altele

Dimensiuni nisa (L x A x I) cm

56 x 48 x 3

Culoare

Negru

Dimensiuni (L x A x I cm)

65 x 51 x 5.4

Greutate (Kg)

10.5

 

 

  • General
    • Tip plita
      Inductie
    • Incorporabil
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.