Luni-Vineri 9-16

Kit Adaptor Powerline TPLink TLpa7017 KIT AV1000 Plug Type EU

ID Produs: 154648


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

236,21 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Kit Adaptor Powerline TPLink TLpa7017 KIT AV1000 Plug Type EU de la TP-LINK

Autonomie de 300 de metri si viteze de pana la 1000 Mbps AV1000
Folosind tehnologia avansata HomePlug AV2, KIT-ul TL-PA7017 ofera o conexiune de cablu stabila si de mare viteza, asigurand transmisia de date de pana la 1000 Mbps * prin cabluri electrice pentru domenii de pana la 300 de metri. Redati in flux HD, jucati online si descarcati fisiere mari fara intrerupere datorita conexiunilor de alimentare fiabile.

Port Gigabit pentru conectivitate maxima
Cu un singur port Ethernet Gigabit, TL-PA7017 KIT permite utilizatorilor sa conecteze intens latimea de banda la Internet la viteze mari si asigura transmiterea fara probleme a fluxului video Ultra HD. Acest lucru face din TL-PA7017 KIT partenerul perfect de divertisment la domiciliu.

Plug and Play
Nu este necesara nici o configuratie
Conectati adaptorul de alimentare la router, conectati un alt adaptor de alimentare la o priza de perete din alta camera si gata!

Reduceti consumul de energie cu pana la 85%
KIT TL-PA7017, un adaptor de curent de noua generatie, cu designul practic si modul avansat de economisire a energiei, va trece automat de la functionarea normala la modul „Economie de energie”, reducand consumul de energie cu pana la 85% .

Caracteristici:
Producator:  TP-LINK
Culoare:  alb
Cerere:  pentru acasa, pentru afaceri
Interfata:  1 * port Ethernet Gigabit, buton de pereche, buton de resetare
Instalare:  Tip mufa UE
Transfer de date:  pana la 1000 Mbps
Gama de operare:  300m prin retea
Securitate:  criptare AES pe 128 de biti

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.