Luni-Vineri 9-16

Allocacoc 1811/DERU3P Prelungitor PowerCube ReWirable USB + 3 Adaptoare + Cablu IEC EU DE

ID Produs: 164279

24 luni



Disponibilitate:
Nu este in stoc

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Prelungitoare electrice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Allocacoc 1811/DERU3P Prelungitor PowerCube ReWirable USB + 3 Adaptoare + Cablu IEC EU DE de la Allocacoc

Power Cube este un gadget care permite utilizarea mai multor prize pe acelasi dispozitiv, indiferent de locatia unde vrei sa lucrezi. Poti sa-l fixezi pe birou, sa-ti incarci telefonul avand spatiu pentru mai multe dispozitive, sau sa unesti mai multe astfel de cuburi pentru a crea si mai multe spatii pentru gadget-urile si electronicele tale.

PowerCube de la Allocacoc se potriveste cu eleganta in interioarele contemporane ale caselor si birourilor si nu mai trebuie sa va intrebati unde sa ascundeti prizele.

Prelungitor PowerCube ReWirable contine 3 adaptoare.

Priza universala
PowerCube ReWirable este dotat cu o priza standard la nivel mondial (cu sigurante pentru max. 6-10A). Folositi vechile cabluri IEC de la dispozitivele invechite, conectandu-l si creand un prelungitor.

Mai multe puncte de vanzare
Calatoria cu dispozitivele noastre de zi cu zi, impreuna cu incarcatoarele lor, poate fi adesea stresanta si voluminoasa. PowerCube ReWirable si designul sau compact fac din calatoria cu tehnologia o joaca de copii.De asemeneadispozitivul vine echipat cu intrari USB.

Prize de calatorie
Plimbati-va in jurul lumii fara griji cu privire la adaptoare si la incarcarea dispozitivelor, setul de prize suplimentare incluse acopera destinatiile in care calatoriti frecvent. Sunt incluse un adaptor american, un adaptor chinezesc/australian si un adaptor pentru Regatul Unit.

Functional in tara sau in strainatate
Odata ce va intoarceti acasa, schimbati pur si simplu priza de calatorie cu una compatibila cu tara dvs., in acest fel, ii puteti optimiza utilizarea si o puteti transforma intr-o priza standard.

Tip: Priza
Compatibilitate: Schuko
Culoare: Violet
Iesire USB: da
Numar iesiri USB: 2 X USB
Protectie pentru copii: da
Putere de iesire (W): 3680W
Tensiune: 100-250V~; 13-16A
Greutate: 510 g

Conectori
Tip priza: Schuko
Numar prize: 4 X Schuko
Numar iesiri USB: 2 X USB
Contine 3 adaptoare
Conector intrare: 1 X Schuko Cablu IEC EU
Lungime cablu: 1 m
 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.