Luni-Vineri 9-16

Videoproiector Ultra Short Throw EPSON EH-LS500W ANDROID, 4K PRO-UHD, 4000 lumeni, contrast 2.500.000:1

ID Produs: 149300

Garantie: 24 luni
24 Luni Garantie



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Proiectoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Videoproiector Ultra Short Throw EPSON EH-LS500W ANDROID, 4K PRO-UHD, 4000 lumeni, contrast 2.500.000:1 de la Epson

Imagine frumoasa. Design modern.

Cu acest proiector laser pentru distante ultrascurte, care ofera 4K PRO-UHD1 si un raport de contrast ridicat, vizionati continut pe o imagine de 65"-130".

Asteptati-va la mai mult
Creati posibilitati de divertisment pentru acasa mai mari si mai incitante, pastrand in acelasi timp casa eleganta, fara a avea in permanenta un ecran negru pe perete. Modelul EH-LS500B este distinctiv, cu un design discret, performante vizuale si capacitatea de a proiecta din apropiere. Este usor de configurat, ofera imagini excelente in incaperi luminoase si ofera un raport calitate-pret excelent, cu o sursa de lumina laser cu durata lunga de viata.


Experienta cinematografica
Vizionati continut 4K prin intermediul acestui proiector 4K PRO-UHD1 elegant si accesibil. Poate fi amplasat foarte aproape de zona de proiectie, creand, in acelasi timp, o imagine de 65"-130". Puteti beneficia de imagini supradimensionate, fara a face compromisuri in privinta aspectului casei dumneavoastra.


Redati cu usurinta continut
Redati continut 4K1 in mod plug-and-play sau folosind intrarile HDMI cu dispozitivul preferat de streaming. Acest proiector are trei intrari HDMI, doua difuzoare de 10 W integrate si un spatiu pentru dispozitivul de streaming ascuns in partea din fata. Controlati proiectorul prin intermediul telecomenzii incluse sau aplicatiei iProjection.


Imaginea completa
Cu o luminozitate ridicata de 4.000 de lumeni si un raport de contrast incredibil, de 2.500.000:1, acest proiector ofera continut vibrant, realist si detalii definite ale umbrelor, cu nuante mai intense de negru. Tehnologia 3LCD de la Epson permite proiectoarelor sa aiba culori de pana la trei ori mai luminoase decat proiectoarele DLP cu 1 cip2comparabile. Tehnologia de imbunatatire a detaliilor ofera imagini clare si fine, asigurandu-va ca nu pierdeti nicio clipa din actiune.


 
Vedeti dincolo de rezolutie
Cu proiectoarele Epson 4K PRO-UHD1, beneficiati de o abordare holistica a performantelor imaginii dincolo de capacitatea de a receptiona, procesa si proiecta continut 4K1. Imaginile excelente sunt rezultatul unei combinatii de tehnologii, inclusiv luminozitatea pe culoare si pe alb la acelasi nivel, tehnologia 3LCD, controlul contrastului, HDR10 si procesarea culorilor.

Intelegerea proiectiei pe distante ultrascurte
Proiectoarele Epson pentru distante ultrascurte (UST) pot fi amplasate la cativa centimetri distanta de afisaj, ceea ce ofera o flexibilitate mult mai mare. Acest lucru este diferit in comparatie cu cele mai multe proiectoare standard sau pentru distante lungi, care trebuie, in general, sa fie amplasate la cativa metri distanta.


Bucurati-va de pana la zece ani2de filme
Vizionati un film pe ecran mare in fiecare zi timp de zece ani2 datorita duratei de viata a sursei de lumina laser incredibil de lungi, care reduce minimizeaza numarul de inlocuiri. Proiectoarele Epson sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, de aceea nu trebuie sa va faceti griji ca veti pierde vreun minut din filmul, jocul sau emisiunea preferata.

Proiectii luminoase, vibrante
Luminozitatea pe alb nu poate oferi singura culorile realiste pe care le vedeti in viata de zi cu zi. Tehnologia 3LCD din proiectoarele Epson ofera o luminozitate pe alb si pe culoare (CLO) la acelasi nivel inalt, pentru a putea beneficia de imagini vibrante si realiste.

 

Imagini fara vibratii
Proiectoarele cu 1 cip si cele LED pot fi supuse „efectului de curcubeu”, care descrie modul in care unii oameni pot vedea o vibratie deranjanta in imaginile foarte dinamice. Asigurand imagini cursive, proiectoarele Epson utilizeaza tehnologia 3LCD, ceea ce inseamna ca „efectul de curcubeu” nu se poate produce niciodata.


 

Caracteristici esentiale

  • Proiector PRO-UHD 4K1 laser si proiectie pe distanta foarte scurta: Urmariti continut 4K si pozitionati acest model elegant in fata suprafetei de afisare
  • Filme, continut multimedia si jocuri: Setati dimensiunea ecranului pentru a se potrivi cu dimensiunea imaginii, intre 65" si 130"
  • Usor de utilizat: Trei intrari HDMI si spatiu pentru dispozitive de streaming
  • Culori luminoase: Luminozitatea pe alb si pe culoare de acelasi nivel2
  • Urmariti zilnic continut timp de 10 ani3: Sursa de lumina laser cu durata mare de functionare de 20.000 de ore in modul economic
Tip proiector LCD
Proiector 3D  Da

Imagine

 
Rezolutie 3840 x 2160
Aspect imagine 16:9
Contrast Ratio  25000:1
Luminozitate  4000 ANSI lumen
Reglaj trapez  Da

Conectori

 
VGA (D-sub)  Nu
DVI-I  Nu
HDMI  Da
Compozit video  Nu
LAN  Da

Dimensiuni

 
Latime 458 mm
Adancime 375 mm
Inaltime 228 mm
Greutate 9.3 kg

Alte caracteristici

 
Nivel zgomot 37 dB
Telecomanda Da
Durata de viata lampa 20000 ore
Speaker Da
Putere difuzoare 1 x 10 W
  • General
    • 3D
      Da
    • Lumeni
      4000
    • Rezolutie nativa
      3840X2160

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.