Luni-Vineri 9-16

Videoproiector LED LG, 4k, SMART (Web OS 4.5), 1500 lumeni, alb

ID Produs: 148434


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

4.728,01 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +472,80 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +709,20 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 192.67 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Videoproiector LED LG, 4k, SMART (Web OS 4.5), 1500 lumeni, alb de la LG

Faceti cunostinta cu experienta cinematografica reala
Experimentati home cinema-ul care-ti taie rasuflarea prin intermediul unui nou LED LG 4K UHD CineBeam cu tehnologia LED inovatoare a LG.




UHD real 4K
Home Cinema 4K Uimitor

Cu proiectorul LED 4K UHD LG, puteti experimenta un mediu de vizionare cu adevarat cinematografic cu un ecran de proiectie de pana la 140 de inch.



4K UHD cu 8,3 Megapixeli

Datorita celor 8,3 milioane de pixeli (3840 x 2160) care utilizeaza tehnologia XPR *, HU70LS ofera o precizie si un detaliu impecabil de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD.



LED 4Ch
Precizia culorilor

Pentru o calitate uimitoare a imaginii, LG adopta tehnologia Wheel-Free LED. Acesta depaseste defectele proiectorului conventional, cum ar fi decolorarea LCD si efectul curcubeu al DLP. Intalniti imaginea vie cu o culoare mai bogata si mai profunda.



Zoom 1.25 si focalizare la distanta
Cea mai usoara si mai simpla cale

Cu functia Zoom imbunatatita de pana la 1,25 ori si focalizare la distanta, puteti ajusta cu usurinta dimensiunea ecranului fara a muta locatia proiectorului. Chiar daca plafonul proiectorului este instalat, acesta poate fi controlat de telecomanda Magic.



HDR 10 cu Dynamic Tone Mapping
Anterior, HDR Tone Mapping ofera o calitate identica a imaginii ca media cadrelor complete. Deoarece HU70LS adopta HDR10 cu cartografiere dinamica a tonurilor, pe baza de cadru, poate oferi o calitate optimizata a fiecarui cadru.



TruMotion
Actiune mai fluida

HU70LS cu tehnologia TruMotion, un tip de procesare video in care cadrele de animatie sunt generate intre cadrele existente, face ca animatia sa arate si sa se simta mai fluida. TruMotion este disponibil chiar in 4K, HDR si hi-refresh pana la 60 ore.




webOS 4.5
Modul inteligent de a accesa continutul

Cu webOS 4.5, adopta „Zero Step Previews”, puteti explora si va puteti bucura de o varietate de emisiuni TV si filme cu o simpla conectare la reteaua Wi-Fi. De asemenea, acest sistem de operare imbunatatit va pune automat aplicatiile in functie de continutul preferat.



Compatibilitate
O varietate de conectivitate

Oglindirea fara fir profita de Miracast® pentru a proiecta continut de pe dispozitive inteligente pe un ecran mare de proiectie. Poate fi, de asemenea, asociat cu orice produs audio Bluetooth si poate fi conectat cu iOS, precum si suport pentru optiuni de conectare standard.

Functii Conexiune wireless HDR 10 4K Upscaling Kensington Lock Screen Share Store mode Black Level Control Noise reduction Setting guide Image Flip Colour Temperature Adjustment Gamma Correction Self Diagnosis Dynamic Contrast Dynamic Colour Digital Keystone Correction Trumotion Smooth Gradation Colour Management System Background image Closed Caption HDR Tone Mapping Super Resolution Real Cinema White balance setting
Continut pachet 1 x Telecomanda Manual de instructiuni 1 x Cablu de alimentare 1 x Videoproiector 1 x Adaptor
Latime 314 mm
Adancime 210 mm
Inaltime 95 mm
Greutate 3.2 Kg
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Durata de viata lampa 30000 h
Nivel zgomot 30 dB
Zoom optic 1.25x
Tensiune alimentare 240 V
Putere consumata 210 W

OPTICA

Sistem de proiectie DLP
Rezolutie imagine 3840 x 2160
Rezolutie video UHD 4K
Format 16:9
Contrast dinamic 150000:1
Luminozitate imagine 1500 lm
Diagonala minima imagine 152.4 cm
Diagonala maxima imagine 355.6 cm
Distanta maxima de proiectie 3.4 m

CONECTIVITATE

Interfata 1 x USB Type-C 1 x Audio Out 2 x HDMI 1 x RJ-45 1 x S/PDIF 2 x USB Type A
Conexiune retea Wi-Fi Bluetooth
Putere difuzoare integrate 6 W

 

  • General
    • Lumeni
      1500
    • Rezolutie nativa
      3840X2160

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.