Luni-Vineri 9-16

Puzzle labirint - Pe santier

ID Produs: 177834


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

89,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Puzzle labirint - Pe santier de la BigJigs Toys

Incepe o mica calatorie prin labirintul de pe santier!

Caracteristici:

  • noul puzzle de la BigJigs are la baza descoperirea traseului de pe plansa de joc prin mutarea corecta dintr-un capat in celalalt a bilelor, cu ajutorul degetelor sau a bastonasului cu capat magnetic.
  • contine 1 plansa de joc tip labirint, bile magnetice colorate, 1 bastonas din lemn cu capat magnetic pentru ghidarea cat mai usoara a bilelor prin labirint
  • pe parcursul traseului, cel mic va descoperi diferite lucruri noi care se regasesc pe un santier precum: imaginea unui excavator, a unei basculante sau chiar a unui inginer
  • ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii fine si a coordonarii ochi-mana a copilului
  • este realizat din lemn robust, de calitate superioara, bine finisat, vopsit cu vopsele si lacuri non-toxice, respectand standardele europene de calitate. 

Dimensiuni: 22.5 x 22.5 x 12 cm

Varsta recomandata: 3 ani+

  • General
    • Numar piese
      3 buc

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.