Luni-Vineri 9-16

Rasnita de Cafea Electrica, Sage Smart Grider Pro, BCG820 BTR, 165W, Negru

ID Produs: 177489

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Rasnite

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Rasnita de Cafea Electrica, Sage Smart Grider Pro, BCG820 BTR, 165W, Negru de la SAGE

Marca Sage este cunoscută pentru aparatele de bucătărie de înaltă calitate. De la aparate de espresso și cafea la procesoare de bucătărie, marca este la domiciliu pe toate piețele. Inovația este esențială la Sage, motiv pentru care toate produsele sunt dezvoltate și rafinate. Prepararea cu ușurință a mâncărurilor și a băuturilor perfecte este rezultatul. Sage The Smart Grinder Pro este un exemplu deosebit de bun în acest sens.
 
Bucurați-vă de ristretto perfect, alb plat, cappuccino, espresso, lungo sau latte. Cafeaua bună începe cu boabe bune, desigur, dar și cu măcinarea potrivită. Aici intervine Smart Grinder Pro. Datorită râșniței conice din oțel inoxidabil întărit, se reduce dezvoltarea căldurii în timpul șlefuirii. În acest fel, se păstrează uleiurile esențiale din boabele de cafea.

Pentru o măcinare perfectă, Sage The Smart Grinder Pro are 60 de setări de măcinare. Acest lucru este ușor de reglat cu ecranul LCD clar. Dozarea automată asigură, la rândul său, cantitatea perfectă de cafea în suportul pentru filtru. 

Utilizare Gospodărie
Capacitate 450 g
Performanţă 165 W.
Materialul carcasei Oţel inoxidabil
Materialul lamelor Oţel inoxidabil
Culoare Negru

DIMENSIUNI

Înălţime 39,55 cm
Lăţime 16 cm
Adâncime 212,5 cm
Greutate 2,9 kg
Lungimea cablului 0,92 m

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.