Luni-Vineri 9-16

Reportofon Sony ICD-PX470, 4GB, MP3, Negru

ID Produs: 81768

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

454,73 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 18.54 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Reportofon Sony ICD-PX470, 4GB, MP3, Negru de la Sony

Conexiune directa USB pentru transfer rapid de fisiere

Transferarea fisierelor catre sau de pe computer este rapida si convenabila. Doar conectati ICD-PX470 direct intr-un port USB gratuit pentru o conexiune imediata - nu este nevoie de un cablu USB.
Filtrati zgomotele de fundal de joasa frecventa atunci cand inregistrati prin cuplarea filtrului de frecvente joase. Sursele de zgomote nedorite cum ar fi proiectorii, traficul sau vantul pot fi filtrate din înregistrare, astfel incat este usor sa faceti voci cand ascultaai inapoi.
   
Sistemul S-microfon capteaza sunete indepartate sau silentioase

Acum puteti inregistra aceste surse audio silentioase fara a capta zgomot de fundal excesiv, datorita microfonului S de inalta sensibilitate si zgomot redus. Chiar si sunetul de pasari in departare poate fi capturat in mod natural si clar.
Extindeti memoria cu slotul pentru cardul microSD

ICD-PX470 vine cu memorie incorporata de 4 GB, ceea ce va ofera un timp de inregistrare de pana la 59h35m atunci cand inregistrati in format stereo la 128kbps MP3. Puteti extinde capacitatea de memorie cu un card micro SD pentru o memorie suplimentara de pana la 32 GB - echivalentul a peste 536 de ore (timp de inregistrare Micro SD 32 GB, MP3 128 kbps).
   
Inregistrati si ascultati in formate Linear PCM sau MP3

Alegeti din doua formate de fisiere populare atunci cand inregistrati. Fisierele PCM lineare sunt mai mari, dar capteaza mai multe detalii - ideale pentru inregistrarea muzicii. Fisierele MP3 sunt comprimate, dar necesita mai putina memorie, facandu-le mai bune pentru inregistrarea prelegerilor lungi sau a intalnirilor. ICD-PX470 va reda, de asemenea, fisiere MP3 si PCM, astfel incat sa puteti asculta melodiile preferate in modul player muzical.
Durata lunga de viata a bateriei pentru inregistrare extinsa

Cand inregistrati cu microfonul incorporat la MP3 192 / 128kbps, bateria AAA furnizata va dura pana la 55 de ore. Acest lucru este de peste doua zile intregi de inregistrare non-stop intre schimbarile bateriei - perfect pentru inregistrarea la conferinte si evenimente lungi.
   
Cautarea in calendar gaseste rapid fisierul potrivit

Inregistrarile sunt marcate cu data, astfel incat sa puteti gasi cu usurinta care au fost facute intr-o anumita zi. Folositi calendarul pentru a naviga prin zile si pentru a gasi inregistrarea pe care o cautati.
Transcrierea redarii va ajuta sa consultati inregistrarile

Efectuarea conversatiilor pe hartie este usoara cu modul de redare a transcrierii. Folositi fast-forward sau rewind pentru a trece repede prin inregistrari sau creati puncte de cautare pentru a gasi minutul care va intereseaza. Functia Digital Pitch Control chiar va permite sa incetineasca viteza de redare, astfel incat sa puteti asculta mai atent ceea ce ati inregistrat.
   
Inregistrare automata a vocii cu reducea zgomotului de fundal

Doriti sa inregistrati pe cineva care vorbeste? Porniti inregistrarea automata a vocii, iar ICD-PX470 va optimiza setarile de inregistrare audio pentru frecventele vocale. Rezultatul este o inregistrare mai pura cu zgomot redus in fundal. Iar cand ascultati inapoi la inregistrare, tehnologia Clear Voice curata semnalul si mai mult pentru o mai buna claritate.
Gama reglabila pentru microfon pentru o voce mai clara

Setarile reglabile ale microfonului regleaza sunetul pe care doriti sa il captati. Cand inregistrati o singura voce, modul Focus focalizeaza un camp ingust de sunet dintr-o directie. Cand va aflati in intalniri, modul Wide-Stereo deschide gama pentru a captura toata lumea din camera. Alegeti din patru seturi de scena (muzica, intalnire, interviu, dictare) pentru a optimiza in continuare setarile audio.
medii de inregistrare memorie incorporata
capacitate memorie interna 4 gb

card memorie

 
slot card memorie da
sd nu
sdhc nu
microsd da
mmc nu
memory stick nu
memory stick micro nu
compact flash nu
xd nu

conectori

 
conectare headset da
intrare microfon da
conexiune pc da

format de inregistrare

 
mp3 da
wma nu
wav nu
dss nu
celp nu
format producator nu

functii

 
activare vocala  da
redare incetinita si accelerata da
redare mp3 da
redare wma da

dimensiuni

 
latime 38.3 mm
inaltime 114.1 mm
grosime 19.3 mm
grautate 74 g

alte caracteristici

 
internal speaker da
sursa de alimentare 2 baterii aaa/baterie reincarcabila ni-mh

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.