Luni-Vineri 9-16

Mixer cu bol Kenwood kMiX KMX750BK, 1000 W, vas inox 5L, 6 trepte viteza, 3 accesorii patiserie, negru-argintiu

ID Produs: 162471


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

1.337,49 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 54.51 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Mixer cu bol Kenwood kMiX KMX750BK, 1000 W, vas inox 5L, 6 trepte viteza, 3 accesorii patiserie, negru-argintiu de la Kenwood

ROBOT DE BUCATARIE KENWOOD KMIX KMX750BK, VAS 5L, 1000W, 6 TREPTE VITEZA, NEGRU-ARGINTIU

Ajutorul ideal in bucatarie, pentru preparate fara efort

Daca va pasioneaza tainele culinare, robotul de bucatarie Kenwood kMix KMX750BK va reprezenta un real ajutor in pregatirea mult mai rapida a mancarurilor si in explorarea unei largi varietati de tehnici de gatit.

Compact, cu finisaje premium si cu un design ergonomic, robotul de bucatarie este conceput pentru a se potrivi perfect oricarui tip de bucatarie.

kMIX KMX750BK este dotat cu un motor puternic de 1000W, un vas incapator din otel inoxidabil cu o capacitate de 5 litri ce va permite sa preparati pana la 3 kg de aluat si include 3 accesorii de patiserie: carlig pentru framantat, tel pentru amestecat, accesoriu maruntire - K. Datorita miscarii sale planetare, robotul va mixa, bate si framanta perfect orice tip de ingredient.

Astfel, robotul va ofera posibilitatea de a prepara mancaruri delicioase in cantitati mari si de a incerca retete diverse, datorita versatilitatii accesoriilor incluse.

Motor puternic de 1000 W

Datorita motorului puternic de 1000 W, robotul de bucatarie kMix este potrivit pentru orice tip de preparat. Puteti pregati de la creme usor de obtinut pana la aluaturile grele care necesita framantare, robotul kMix avand 6 viteze + Turbo. Totodata, noua tehnologie a robotului ofera o viteza de amestecare cu 30% mai mare comparativ cu modelele vechi.

6 viteze + Turbo

Robotul dispune de un buton intuitiv modern pentru modificarea eficienta a celor 6 trepte de viteza, fara ca robotul sa se opreasca din functionare in acest timp.

Miscare de rotatie planetara

Accesoriile de amestecare se rotesc pe axa lor si in acelasi timp de-a lungul marginii vasului. Astfel, alimentele sunt impinse constant in centrul vasului, pentru a fi integrate in totalitate, sistemul garantand un rezultat perfect omogen de amestecare sau de framantare.

3 accesorii din otel inoxidabil incluse

Pentru a asigura versatilitatea preparatelor, robotul de bucatarie are incluse 3 accesorii din otel inoxidabil pentru amestecarea alimentelor: un accesoriu pentru maruntirea ingredientelor, un carlig pentru framantarea aluatului si un tel pentru amestecarea cremelor.

Vas de 5l din otel inoxidabil

Robotul de bucatarie este dotat cu un vas solid si practic, cu o capacitate de 5 litri, ce elimina orice grija si limitare privind cantitatile mari de preparate. Este rezistent si prezinta o durabilitate mare, datorita faptului ca este conceput din otel inoxidabil.

Capacitatea robotului va permite sa preparati pana la 3 kg de aluat, sa amestecati 12 albusuri in acelasi timp sau 680 grame de faina. Vasul este dotat cu un maner pentru a fi usor de manevrat.

Capac de plastic antistropire

Capacul de plastic al robotului este rabatabil si prezinta o portiune prin care puteti adauga ingredientele in timpul utilizarii, fara a va murdari bucataria sau hainele. De asemenea, capacul protejeaza interiorul bolului de praf si impuritati atunci cand nu se afla in functiune.

Spatula silicon

Ajutorul ideal in prepararea cremelor sau mixurilor pentru prajituri, un real ajutor si pentru indepartarea oricarui amestec din vas.

Componente compatibile cu masina de spalat vase

Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizarii robotului. Astfel, puteti introduce partile componente ale acestuia in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezente in manualul de utilizare.

 
 
 

Caracteristici generale

Trepte de viteza 6
Functii Mixare, Framantare, Mixare oua
Compatibilitate accesorii masina de spalat vase Da
Capacitate vas (l) 5
Material carcasa Plastic
Material vas Metal
Continut pachet Vas de 5l; Accesoriu K pentru maruntirea ingredientelor; Carlig pentru framantarea aluatului; Tel pentru amestecarea cremelor; Capac de plastic antistropire; Spatula silicon
Alte detalii Miscare de rotatie planetara; Astfel, robotul va ofera posibilitatea de a prepara mancaruri delicioase in cantitati mari si de a incerca retete diverse, datorita versatilitatii accesoriilor incluse; Compact, cu finisaje premium si cu un design ergonomic, robotul de bucatarie este conceput pentru a se potrivi perfect oricarui tip de bucatarie

Caracteristici tehnice

Putere (W) 1000
Tensiune (V) 220 - 240

Altele

Culoare Argintiu, Negru
Dimensiuni (L x A x I cm) 38.5 x 24.0 x 35.5
Greutate (Kg) 9.1
 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.