Luni-Vineri 9-16

Robot de bucatarie KENWOOD MultiOne KHH326WH, 1000 W, vas 4.3l, blender 1.2l, masina de tocat, procesor alimente, storcator, presa citrice, 3 accesorii patiserie, 6 trepte viteza, alb

ID Produs: 98379

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Roboti de bucatarie

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Robot de bucatarie KENWOOD MultiOne KHH326WH, 1000 W, vas 4.3l, blender 1.2l, masina de tocat, procesor alimente, storcator, presa citrice, 3 accesorii patiserie, 6 trepte viteza, alb de la Kenwood

 

Bucurati-va de rezultate excelente in bucatarie cu robotul MultiOne KHH326WH

Dati frau liber creativitatii si framantati aluat de paine sau pizza, preparati compozitii de tort si creme pentru prajituri, cu robotul de bucatarie MultiOne va veti depasi limitele.

Ideal pentru utilizare intensiva in bucatarie, robotul de bucatarie Kenwood MultiOne KHH326WH va reprezenta un real ajutor in pregatirea mult mai rapida a felurilor de mancare sau deserturi si in explorarea unei largi varietati de tehnici de gatit.

Compact si cu un design ergonomic, robotul de bucatarie este conceput pentru a se potrivi perfect oricarui tip de bucatarie. 

MultiOne KHH326WH este dotat cu un puternic motor de 1000 W si o gama larga de accesorii: vas incapator cu o capacitate de 4.3 litri in care puteti prepara pana la 1.6 kg de aluat, blender de 1.2 litri, procesor de alimente cu o capacitate de 2.1 litri, masina de tocat, storcator, presa de citrice si set pentru patiserie (carlig pentru framantat, tel pentru amestecat, accesoriu maruntire - K). Astfel, robotul va ofera posibilitatea de a prepara mancaruri delicioase in cantitati mari si de a incerca retete diverse, datorita versatilitatii accesoriilor incluse. 

 

Motor puternic de 1000W                            

Datorita motorului puternic de 1000 W, robotul de bucatarie este potrivit pentru orice tip de preparat, de la creme usor de obtinut pana la aluaturile grele care necesita framantare, putand alege dintre cele 6 viteze. 

   

Capacitate vas 4.3 litri (36 de briose)

MultiOne KHH326WH include un vas din otel inoxidabil cu o capacitate generoasa de 4.3 litri, in care puteti prepara feluri de mancare pentru intreaga familie. Vasul are o capacitate potrivita pentru volumul aluatului a 36 de briose pufoase.

   

3 accesorii pentru vas 

Pentru a asigura versatilitatea preparatelor, robotul de bucatarie are incluse 3 accesorii pentru amestecarea alimentelor: un accesoriu maruntire – K, un carlig pentru framantarea aluatului si un tel pentru creme. 

   

Procesor de alimente de 2.1 litri

Procesorul de alimente inclus, cu o capacitate de 2.1 litri, marunteste fin sau grosier, feliaza, toaca si macina chiar si cele mai tari legume, fructe sau branzeturi. In cateva minute, puteti obtine un sos pesto delicios sau legume tocate marunt, cu ajutorul cutitelor pentru maruntit si al celor 3 discuri de taiere incluse pentru feliere extra fina, fina sau grosiera. 

   

Blender sticla de 1.2 litri 

Robotul are inclus in pachet un blender din sticla, cu o capacitate de 1.2 litri, in care puteti pasa eficient ingredientele dorite, obtinand smoothie-uri, supe, piureuri si multe alte preparate cu o consistenta cremoasa.

   

Masina de tocat 

Masina de tocat este un produs necesar oricarui pasionat de preparate bazate pe carne tocata. Atasati masina de tocat robotului de bucatarie si alegeti una dintre cele doua site standard, in functie de preparatul dorit: chiftelute, bugeri sau crochete.

   

Storcator de legume si fructe

Storcatorul dedicat sucurilor din legume si fructe se ataseaza robotului de bucatarie, fiind esential portiei de energie necesara unei zile complete. 

   

Storcator de citrice

Storcatorul de citrice se poate atasa cu usutinta procesorului de alimente, fiind elementul reprezentativ pentru un mic dejun sanatos. 

   

Componente compatibile cu masina de spalat vase 

Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizarii robotului. Astfel, puteti introduce partile componente ale acestuia in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezente in manualul de utilizare. 

 

Tip Kitchen machine
Functii principale Blender Tocare Storcator
Utilizare Rezidential
Material carcasa Plastic
Material bol Inox
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1000 W
Trepte de viteza 6
Capacitate bol 4.3 l
Capacitate blender 1.25 l

DIMENSIUNI

Lungime 40 cm
Latime 24.7 cm
Inaltime 29 cm
Greutate 5.28 Kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.