Luni-Vineri 9-16

Sencor STM 3750WH-EUE3 Robot De bucătărie , 4 L 1000 W alb

ID Produs: 162469


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Roboti de bucatarie

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Sencor STM 3750WH-EUE3 Robot De bucătărie , 4 L 1000 W alb de la Sencor

Robotul de bucătărie Sencor STM 3750WH-EUE3 este partenerul perfect pentru bucătăria ta. Mașina robot este, de asemenea, potrivită pentru a face cantități mai mari de aluat și creme într-un vas mare de 4 litri din oțel inoxidabil. Datorită celor 4 capete Flexi diferite interschimbabile, care sunt incluse și în pachet, acestea vă permit să faceți friscă perfectă sau spumă ușoară de ou, dar nu este o problemă pentru frământare sau pentru a face aluat ușor. Sistemul planetar permite prelucrarea completă a materiilor prime și astfel amestecarea temeinică a tuturor componentelor. Esența funcționării planetare este că arborele agitatorului se rotește și în jurul propriei axe și a axei reductorului. Intensitatea motorului de 1000 W poate fi controlată de un total de 6 niveluri de putere.
Nouă variante de culoare

Robotul de bucătărie multifuncțional Sencor este disponibil în nouă variante de culori, dintre care toată lumea își poate alege preferatul! Nu numai că fiecare interior este personalizat, dar și dispozitivul face o treabă perfectă, economisind timp și energie datorită performanțelor sale ridicate și numeroaselor caracteristici!

Programe Nutrismart cu suplimente nutriblender

Datorită celor două construcții de ieșire, poate fi folosit ca procesor de bucate și chiar ca un blender excelent. Puteți utiliza două moduri nutrismart pentru ieșirea blenderului, cu accesorii de calitate superioară pentru nutrienți. În plus, sistemul cu baionetă facilitează conectarea și asamblarea.

Iluminare inteligentă cu LED

Toate procesele de lucru pot fi controlate în condiții de iluminare perfecte. Iluminarea încorporată în secțiunea capului pivotant vă va ajuta de fiecare dată când porniți aparatul.

Principiul planetar

Sistemul planetar unic Sencor permite prelucrarea completă a materiilor prime și astfel amestecarea temeinică a tuturor componentelor. Esența funcționării planetare este că arborele agitatorului se rotește și în jurul propriei axe și a axei reductorului.

Sencor smart power & energy technology

În cazul unui robot de bucătărie, calitatea vitezei contribuie în mod specific la rezultate reușite. Tehnologia inteligentă de energie și energie Sencor este concepută pentru a servi acest lucru. Începând cu un pornire lentă, puteți selecta cea mai potrivită dintre cele șase trepte de viteză diferite cu un buton care are, de asemenea, o lumină de fundal controlată manual.

Securitatea întâi

Sencor a echipat dispozitivul cu trei caracteristici de siguranță care garantează o manipulare sigură chiar și la performanțe maxime. Blocaje de siguranță, tălpi antiderapante și protecție la supraîncălzire.

Funcții:

- Robotul poate face până la 1,6 kg de aluat
- Comenzi robuste din metal
- Ventuză, talpă antiderapantă
- Stocare prin cablu de alimentare în partea de jos a dispozitivului
- Protecție împotriva supraîncălzirii
- Idei de rețete

Accesorii:

- Rezervor de 4 litri din oțel inoxidabil cu capac
- 4 capete flexibile
- Sticlă de băut blender Nutri

Informații tehnice:

- Putere: 1000 W
- Tensiune de alimentare: 220 - 240 v / 50 - 60 hz
- Lungimea cablului de alimentare: 1,0 metri
- Număr de trepte: 6
- Nivel de zgomot: 92 buc

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.