Luni-Vineri 9-16

Router Wireless D-link DWR-921, 4G LTE/HSPA, N150

ID Produs: 81031

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Routere

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Router Wireless D-link DWR-921, 4G LTE/HSPA, N150 de la D-Link

   
Routerul D-Link DWR-921 4G LTE  va permite sa accesati si sa partajati conexiunile mobile 4G LTE sau 3G. Odata conectat, puteti transfera date, flux mass-media flux si trimite mesaje SMS. Pur si simplu introduceti cartela SIM/USIM si impartasiti conexiunea la Internet 4G LTE sau 3G printr-o retea wireless securizata sau la oricare dintre cele patru porturi Ethernet. Routerul DWR-921 4G LTE este proiectat pentru conexiuni constante. Benzile duale 3G si 4G LTE sprijina conectarea automata 3G daca sau cand puterea semnalului 4G LTE devine scazut, in timp ce conexiuniel suplimentarexDSL/FTTH Ethernet WAN ofera conectivitate de siguranta in cazul in care, fie linia fixa sau mobila cad.
   
   

Internet Mobil Rapid


Routerul 4G LTE va permite sa va conectati la conexiunea mobila 4G LTE cu viteze de download rapide de pana la 100 de Mbps* si viteze de upload de pana la 50 Mbps* oferindu-va o experienta rapida la Internet, permitandu-va sa navigati pe web cu usurinta si sa urmariti siteuri de muzica si video, fara buffering.

   

Conexiuni securizate


DWR-921 utilizeaza SPI si NAT pentru a preveni potentialele intruziunile nedorite de pe Internet. Criptarea wireless WPA/WPA2 pastreaza reteaua wireless securizata in conditii de siguranta, permitandu-va sa impartasiti siguranta conexiunile 4G LTE sau 3G fara a te preocupa utilizatori neautorizati care acceseaza reteaua.

   

Usor de configurat si utilizat


DWR-921 4G LTE Router-ul poate fi instalat rapid si usor aproape oriunde. Acest router este foarte bun pentru orice situatie in care este nevoie de o retea fara fir sau ori de cate ori accesul la Internet conventional nu este disponibil. DWR-921 poate fi instalat in autobuze, trenuri sau barci, permitand pasagerilor sa verifice e-mailul sau chat-ul online in timpul calatoriilor.

Standard Wi-Fi 802.11 n
Porturi LAN 4 x RJ-45
Porturi WAN 1 x RJ-45
Rata de transfer Ethernet (Mbps) 10/100
Securitate WEP 64/128 bit WPA, WPA2
Antena 2 x antena detasabila
Frecventa (GHz) 2.4
Rata de transfer WI-FI (Mbps) 150
Port USB Nu
3G/4G Da
Printserver Nu
Alimentare AC / DC
Dimensiuni (mm) 190 x 23.5 x 111.5
Greutate (Kg) 0.500
  • General
    • Port Gigabit
      nu
    • Port ADSL
      nu
    • Viteza Wi-Fi
      150 Mbps
    • Frecventa
      Single band Ghz
    • Port USB
      da
    • 3G / 4G / 5G
      Da
    • Printserver
      nu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.