Luni-Vineri 9-16

Mobilier gradina si terasa Bica set Luxor 2, canapea 2 locuri, 2 fotolii, masuta, perne incluse 9077.07

ID Produs: 196686


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Scaune de gradina, mese si sezlonguri

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Mobilier gradina si terasa Bica set Luxor 2, canapea 2 locuri, 2 fotolii, masuta, perne incluse 9077.07 de la Bica

Atractiv, elegant si cu linii fluide, setul Luxor de tip sezlong extinde linia consacrata BICA: Design by BICA. Un nou set confortabil si rezistent de 4 persoane, cu design original si amintind oarecum de stilul retro, conceput pentru a conferi eleganta si rafinament oricarei locatii, atat in medii private (birou, terasa sau gradina), cat si in locuri publice, precum baruri si cafenele la moda . Alegerea culorilor, vesele si tinere pentru modelul cu alb si rosu, elegante si discrete in variantele gri porumbel si caramel sau gri cenusiu, face din acest set un punct de referinta pentru orice proiect de amenajare de interior.

Fabricat in intregime din polipropilena, armat cu fibra de sticla, setul Luxor se caracterizeaza printr-un aspect primitor, confortabil si atragator, completat cu rafinament de pernele moi detasabile (de 6 cm grosime) care vin in aceeasi nuanta ca setul. Produsul este echipat cu picioare prevazute cu cauciuc antiderapant.

Toate produsele BICA sunt fabricate din polipropilena reciclabila, obtinuta prin tehnologia de turnare prin injectie. Este prevazut cu tratament „UV” impotriva decolorarii si ingalbenirii cauzate de soare. De asemenea, setul beneficiaza din productie si de tratament impermeabil. Toate piesele componente sunt usor de curatat. Intreaga gama de produse BICA este proiectata si fabricata in Italia, inscriindu-se in marea traditie a producatorilor italieni de mobilier de gradina si oferind intotdeauna garantia calitatii superioare si a designului foarte atragator.

  • Dimensiuni fotoliu/scaun: 68 cm lungime x 67 cm latime x 76 cm inaltime
  • Greutate fotoliu: 10 kg
  • Dimensiuni sofa/divan: 118,5 cm lungime x 67 cm latime x 76 cm inaltime
  • Greutate sofa: 15 kg
  • Pentru utilizare la interior si la exterior
  • Design BICA Studio

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.