Luni-Vineri 9-16

Stand metalic pentru gratar ceramic Kamado The Bastard Serious Kitchen Basic, 77x77x91cm, BSOK-1

ID Produs: 196898


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

4.520,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 184.19 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Stand metalic pentru gratar ceramic Kamado The Bastard Serious Kitchen Basic, 77x77x91cm, BSOK-1 de la The Bastard

Modulul 1: Baza.

Modulul 1 este baza pe care puteti amplasa modelul de gratar Bastard. Plecand de la acest modul va veti extinde in continuare bucataria de exterior Bastard. Este potrivit pentru gratare de dimensiuni medii si mari.

Modelul 2 a fost proiectat ca sistem de rafturi, cu spatiu suplimentar de depozitare, iar modelul 3 ca stand de chiuveta.

Standul Bastard Serious reprezinta primul pas catre o bucatarie perfecta in aer liber. Masa practica este gandita ca spatiu de integrare pentru un model mediu sau mare de gratar Bastard. Aceasta ofera spatiu de lucru suplimentar si o inaltime de lucru ideala. Combinati diferitele solutii flexibile de la The Bastard si creati-va propria bucatarie de exterior pe care v-ati dorit-o mereu.

Specificatii:

  • Dimensiuni: 77 cm lungime x 77 cm latime x 91 cm inaltime
  • Baza compatibila cu modelele de gratar Bastard Medium sau Large
  • Material: cadru din metal si rafturi din bambus
  • Culoare: negru, maro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.