Luni-Vineri 9-16

Scaun gaming Arozzi Verona V2 Black

ID Produs: 89826

L



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Scaune gaming

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Scaun gaming Arozzi Verona V2 Black de la AROZZI

Faceti cunostinta cu Verona v2, produsul cu care Arozzi va duce la urmatorul nivel. Designerii suedezi au integrat cele mai populare caracteristici din celelalte linii de produse impreuna cu ce este mai nou in materie de design ergonomic, pentru a produce un scaun de gaming care va pune in centrul controlului si al confortului. Tapiteria supla din piele sintetica care acopera cadrul confectionat dintr-un metal usor, ofera o senzatie de lux in timp ce mentine flexibilitatea de miscare si de a reactiona rapid.
Verona v2 include caracteristici ergonomice, cum ar fi sezutul cu captuseala suplimentara, cotiere reglabile, spatar reglabil si suporturi reglabile pentru spate si cap. De asemenea, tapiteria durabila din piele sintetica este usor de curatat. Verona v2 este disponibil intr-o varietate de culori interesante, pentru a va scoate in evidenta spatiul de lucru sau de relaxare. In momentul castigarii competitiei, Verona v2 va trece linia de sosire oferindu-va confortul de a cruta unii adversari.

Compatibilitate platforma Universal
Manevrare Manual
Material Piele sintetica
Material structura Metal
Functii speciale Recliner
Functii Functie de balansare Rotire 360 de grade Cotiere ajustabile pe inaltime Spatar reglabil pana la 160 de grade Inaltime ajustabila
Accesorii Perna lombara Perna cervicala
Culoare Negru
Greutate 22 Kg
Lungime 54 cm
Adancime 47 cm
Inaltime 132 cm
Greutate maxima 140 Kg
Inaltime spatar 82 cm
Inaltime ajustabila 42 - 50 cm
Inaltime cotiere 73 cm 81 cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.