Luni-Vineri 9-16

Scaun Playseat Gran Turismo

ID Produs: 110611


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Scaune gaming

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Scaun Playseat Gran Turismo de la PLAYSEAT

Devii serios atunci când joci Gran Turismo cu editie limitată a scaunului de curse Playseat Gran Turismo. Complet tapitat in alcantara negru, cu logo-ul oficial al Gran Turismo pe fata scaun si spate, scaunul Playseat Gran Turismo te transpune fix în mijlocul pistei.

Scaunul are un sistem de pliere patentat ce permite o depozitare usoară. Scaunul este echipat cu un cadru din otel tubular foarte puternic ( de culoare neagra) si o placă de sprijin speciala. Ca urmare, scaunul este foarte stabil si confortabil si te simti in el ca si cand ai conduce o masină de curse veritabila. Placa pedala suporta de asemenea sprijin multi-punct pentru pedale de acceleratie si de frână si suportul volan, astfel încât să puteti ajusta actiunea pe placul Dvs.
CARACTERISTICI 
Tip scaun:
Gaming
Material:
Complet tapitat in alcantara negru
Greutate suportata (Kg):
maxim 122 kg
Culoare:
Negru
Caracteristici speciale:
Cadru complet ajustabil si acoperit cu o vopsea neagra durabila
Dezvoltat special pentru amatorii de Gran Turismo
Dimensiune box:
60 x 50 x 40 cm
Dimensiuni (cm):
130 x 50 x 98 cm
Greutate (Kg):
24 kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.