Luni-Vineri 9-16

Scaun Gaming Playseat Project Cars

ID Produs: 119441


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Scaune gaming

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Scaun Gaming Playseat Project Cars de la PLAYSEAT

Scaun Gaming Playseat Project Cars

Playseat oferă un scaun de curse de înaltă calitate, cu o husă din Alcantara neagră și forma tipică a scaunului cu cupe. Scaunul de curse vă oferă o experiență de joc incredibil de captivantă, ca și cum ați conduce mașina de curse pe drumul real. Playseat Project Cars este deosebit de impresionant datorită compatibilității sale extinse cu aproape toate volanele și seturile de pedale, care pot fi instalate ușor și în siguranță datorită dispozitivelor adecvate.

Baza scaunului este formată dintr-un cadru de oțel extrem de stabil, care, datorită opțiunilor flexibile de reglare ergonomică, permite reglarea pedalei de frână la distanță și a poziției volanului pe înălțime și distanță. Acest lucru face ca scaunul de curse să fie potrivit pentru aproape fiecare șofer și pentru fiecare volan. Datorită mecanismului practic de pliere, scaunul poate fi, de asemenea, pliat și depozitat cu ușurință.

Dimensiuni: 50 x 98 x 130 cm (L x A x A)
Inaltime spate: 78 cm
Inaltime sezut: 24 cm
Latime scaun: 48 cm
Adancime sezut: 46,5 - 50 cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.