Luni-Vineri 9-16

Scaun gamer Trust GXT 707R Resto Gaming, rosu

ID Produs: 110614


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

839,80 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 34.22 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Scaun gamer Trust GXT 707R Resto Gaming, rosu de la Trust

GXT 707R Resto v2 este tronul jocurilor. Acest scaun gaming vă asigură confortul de care aveți nevoie în timpul sesiunilor prelungite de gaming. Acest scaun ergonomic, reglabil, este proiectat pentru ca dvs. să vă jucați confortabil ore în șir. Va fi vârful de lance pentru a vă completa configurația de gaming într-un stil de gamer adevărat.



Reglare pentru confort
Spătarul este reglabil până la 90°, ceea ce înseamnă că îl puteți rabata chiar și orizontal pentru o binemeritată odihnă după victoria covârșitoare! Scaunul se rotește complet la 360° pentru o mișcare liberă, ușoară, și vă puteți poziționa scaunul la înălțimea perfectă cu ajutorul pistonului pe gaz de clasa 4. Ba mai mult, șezutul poate fi înclinat pentru și mai mult confort.



Întăriri asigurate
Scaunul gaming Resto este livrat cu două perne detașabile și reglabile pentru a vă asigura un confort optim și permițându-vă să fiți stăpân pe joc ore în șir. Perna lombară asigură susținere suplimentară și detensionează spatele. Perna pentru gât funcționează ca o tetieră și eliberează tensiunea.

 


Fabricat pentru toți gamerii
Acest scaun gaming se potrivește perfect tuturor gamerilor. Dispune de o înălțime variabilă într-un interval larg: este realizat pentru persoane cu înălțimea între 160 și 190 cm. De asemenea, înălțimea cotierelor este reglabilă pentru a evita durerile de gât, și vă poate îmbunătăți prinderea la controlarea mouseului și tastaturii.



Stabilitate durabilă
Scaunul vă asigură o bază solidă pe care să vă clădiți aptitudinile de joc. Cadrul robust, în combinație cu rotilele de 5 stele pot susține o greutate de până la 150 kg și vă echipează cu stabilitatea de care aveți nevoie pentru a vă înfrânge dușmanii. Roțile duble și rezistente asigură o navigare lină în lumea Far Cry!

Caracteristici

  • Complet rotativ la 360°
  • Suporturi de brațe reglabile pe înălțime, în interior și în exterior
  • Ridicare cu gaz clasa 4 pentru reglarea înălţimii
  • Spătar reglabil la 90˚
  • Şezut înclinabil cu posibilitate de blocare.
  • Cu perne lombare şi pentru gât amovibile şi reglabile incluse
  • Cadru metalic solid şi robust
  • Roţi duble durabile, cu mişcare lină
Detalii
Serie GXT 707R
Tip scaun Gaming
Material Synthetic PU + Textil
Greutate Box 21 Kg
Caracteristici
Greutate admisa 150 kg max.
Inaltime scaun reglabil 47 - 54.5 cm
Tip spatar Reglabil
Culoare Negru / Rosu
Pernita cap Detasabila
Pernita lombara Detasabila

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.