Luni-Vineri 9-16

DETECTOR RADIO DE MISCARE PMD2P

ID Produs: 79135

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

229,45 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere DETECTOR RADIO DE MISCARE PMD2P de la PARADOX

Detector radio de Mişcare, PMD2P, Analogic mono-optic cu imunitate la animale <(><<)> 18kg Distanţa:11x11m şi p. la 15m pentru razele centrale cu unghi de 88.5°, compensare automată a temperaturii, 433/868MHz

Paradox PMD2P este un detector de miscare PIR analogic mono-optic cu imunitate la animale incorporat, pentru utilizarea lui impreuna cu receptoarele/transmitatoarele Magellan Wireless. PMD2P este imun la animale care cantaresc pana la 18 KG si, este dotat cu compensare automata a temperaturii. Cand este necesar un nivel de imunitate ridicat (animale prezente constant in aria de detectie), este recomandata folosirea detectorului Paradox PMD75.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.