Luni-Vineri 9-16

Sistem Gaming Acer Predator Orion 5000 PO5-640 cu procesor Intel® Core™ i7-12700F pana la 4.90 GHz, Alder Lake, 16GB DDR5, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce® RTX™ 3080 10GB, Windows 11 Home

ID Produs: 191050

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Sisteme desktop

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Sistem Gaming Acer Predator Orion 5000 PO5-640 cu procesor Intel® Core™ i7-12700F pana la 4.90 GHz, Alder Lake, 16GB DDR5, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce® RTX™ 3080 10GB, Windows 11 Home de la Acer

 

Carcasa cu iluminare ARGB a PC-ului Orion 5000 gazduieste cel mai rapid chipset: Intel® H6701 si procesorul sau Intel® Core™ i7 din a 12-a generatie. La acestea se adauga placa video GeForce RTX™ 3080, pentru ca tu sa te poti bucura de imagini la o viteza tot mai mare a cadrelor.

 

INCEPE JOCUL

Cu Orion 5000, te poti bucura de un nou PC de gaming si de performanta suprema cu care poti derula sarcinile. Posibilitati combinate de gaming, streaming si editare gratie unui procesor Intel® Core™ i7 din a 12-a generatie cu noua sa arhitectura cu performanta hibrida.

 

CONSTRUIT PENTRU URMATOAREA GENERATIE DE JOCURI

Demareaza in viteza cu PC-ul tau de gaming cu procesoare Intel din a 12-a generatie si prima arhitectura x86 cu performanta hibrida scalabila din lume ce integreaza doua microarhitecturi de baza complet noi intr-o singura matrita, plus imbunatatiri noi ale platformei precum PCIe 5.0, memoria DDR5 si multe altele.

 

NVIDIA® GEFORCE RTX™ DIN SERIA 30

Aceste procesoare grafice ofera performante supreme pentru gameri si creatori. Ele beneficiaza de arhitectura RTX Ampere din a doua generatie de la NVIDIA – cu noile nuclee Ray Tracing si Tensor, precum si multiprocesoarele de streaming pentru o crestere impresionanta a performantei.

NUCLEE TENSOR DIN A TREIA GENERATIE - Obtine un volum de date dublu prin raritate structurala si algoritmi avansati de IA, precum DLSS. Aceste nuclee ofera o performanta mult imbunatatita a jocurilor, precum si abilitati noi de IA.

NUCLEE RT DIN A DOUA GENERATIE - Ray Tracing-ul simuleaza comportamentul fizic al luminii pentru a aduce tehnici de afisare de calitate cinematografica in timp real, chiar si in jocurile cu cerinte vizuale intense.

NVIDIA DLSS - Randare bazata pe inteligenta artificiala, care mareste frecventele de cadre la o calitate a imaginii fara compromis.

 

INCARCI MAI REPEDE, TE JOCI MAI REPEDE

Cu SSD-urile M.2 PCIe 4.0 si HDD-ul SATA3, poti comuta rapid intre aplicatii si le poti incarca cu usurinta. Iar cu generatia a 5-a la orizont, avand un PC de gaming upgradabil, poti face repede un upgrade cand vine vremea.

 

MENTINE-L RECE

Pastreaza rata cadrelor ridicata si temperatura joasa cu noile ventilatoare Predator Frostblade™ 2.0 cu ARGB. Fiecare dintre ventilatoare include opt LED-uri ARGB si utilizeaza un design cu presiune statica pentru a optimiza fluxul de aer, reducand in acelasi timp vibratiile si zgomotul gratie rulmentilor cu canelura etansati si a unui nou design in forma de arc de-a lungul capetelor nervurilor.

 

DESIGN PERSONALIZAT - Lame bionice
   
RULMENT CU CANELURA - Material de etansare
   
ANTI-VIBRATII - Suport din cauciuc

 

FII TRANSPARENT

Fabricat din sticla inchisa la culoare, plastic, metal si plasa, sasiul Orion in culori obsidiene, de inspiratie spartana, are stralucirea ARGB pe care cu totii o pot vedea. Accesul si upgradarea pe parcurs sunt usoare datorita designului simplu, fara instrumente, in timp ce panoul lateral conform cu standardul EMI protejeaza interiorul de interferentele exterioare.

 

PANOUL LATERAL CONFORM CU STANDARDUL EMI
   
DESIGN FARA INSTRUMENTE

 

LUMINEAZA-L

Personalizeaza-ti PC-ul in stilul tau, cu LED-uri ARGB in toate locurile potrivite si culori de pana la 16,7M la dispozitia ta. Utilizeaza lumina Pulsar prin PredatorSense™ pentru a personaliza continutul dupa bunul tau plac. Alege ceva simplu sau mai complex si urmareste luminile rotindu-se intr-un spectru viu de lumini multicolore.

 

VENTILATOARE FRONTALE
   
VENTILATOR SPATE
   
VENTILATOR CPU
   
LED-URI PE PLACA DE BAZA

 

NU TREBUIE DECAT SA-L CONECTEZI

Fie ca este pe birou sau pe podea - nu-i asa ca uneori chiar nu ai chef sa te intinzi ca sa ajungi in spatele PC-ului? Incearca porturile USB (trei porturi Type-A si unul Type-C) si mufele audio foarte convenabile.

 

DTS:X® ULTRA

Transforma orice pereche de casti sau difuzor intr-un sistem audio surround de 360° de calitate inalta, care iti permite sa experimentezi filmele, muzica si jocurile preferate cu sunet 3D autentic.

TUNING PERSONALIZAT - Ajusteaza sunetul in functie de preferintele tale personale si urmareste adversarii ca si cum ai fi prezent in mijlocul actiunii.

MAXIMIZARE - Cu ajutorul protectiei semnalului si compresiei pe benzi multiple, sunetele pe care le auzi sunt exceptional de fidele, cu toate inaltele si joasele prezente.

IMBUNATATIRI - Aceasta functie creeaza o scena sonora ampla, centrata pe ascultator, cu armonici imbunatatite atat pentru mono, cat si pentru stereo.

 

PREDATORSENSE™ – PREIA CONTROLUL

 

MAI PUTINA LATENTA, MAI MULTA VICTORIE

Cu ajutorul controlerului Ethernet Intel® Killer E3100G de 2,5 G, al placii Intel® Killer Wi-Fi 6E AX211 (Gig+)1 si al interfetei Control Center 2.0, ai toate instrumentele necesare pentru a depasi competitia online. Meriti latenta redusa si conexiunea sigura pe care o pot furniza numai retelele Killer.

MOTOR DE PRIORITIZARE - Detecteaza mii de jocuri, aplicatii si site-uri web si foloseste tehnologia Lag and Latency Reduction™ pentru a prioritiza cele mai importante pachete, pentru o experienta online fluida si rapida.

6 GHZ Wi-Fi 6E - Noua versiune extinsa de WiFi 6 este complet compatibila cu toate dispozitivele WiFi existente si utilizeaza banda de frecventa cu trafic redus de 6GHz, astfel incat dispozitivele mai vechi nu vor afecta deloc performanta 6E.

TEHNOLOGIE GAMEFAST - Intrerupe in mod automat procesele care nu sunt necesare in timpul jocurilor, astfel ca PC-ul sa isi poata dedica mai mult din resurse pentru a asigura o experienta mai rapida si mai receptiva in jocuri.

 

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

Sistem de operare Windows 11 Home
VR ready Da
Continut pachet 1 x Mouse 1 x Tastatura 1 x Desktop PC
Lungime 219 mm
Adancime 504.8 mm
Inaltime 485 mm
Culoare Negru

PROCESOR

Producator procesor Intel®
Tip procesor i7
Model procesor 12700F
Numar nuclee 12
Numar thread-uri 20
Arhitectura Alder Lake
Frecventa nominala 2.1 GHz
Frecventa Turbo Boost 4.9 GHz
Cache 25 MB
Tehnologie procesor 10 nm
Procesor grafic integrat Fara procesor grafic integrat

PLACA DE BAZA

Socket procesor 1700
Sloturi onboard 1 x PCIe x1 2 x PCIe x16
Porturi Back panel 4 x USB 2.0 1 x RJ-45 3 x USB 3.2 Gen 1 1 x USB 3.2 Gen 2 Tip-C 1 x USB 3.2 Gen 2 Tip-A
Retea 10/100/1000/2500
Versiune Bluetooth Da
Wireless 802.11 ax 2x2

MEMORIE RAM

Tip memorie DDR5
Capacitate memorie 16 GB
Sloturi ocupate 2

CAPACITATE STOCARE

Tip stocare SSD
Capacitate SSD 1 TB
Interfata SSD PCI Express
Numar Solid-State Drive 1

PLACA VIDEO

Tip placa video Dedicata
Chipset video nVidia GeForce RTX
Model placa video RTX 3080
Capacitate memorie video 10 GB
Tip memorie placa video GDDR6X
Tehnologii placa video nVidia G-Sync VR Ready GeForce Experience Ray tracing nVidia DLSS DirectX® 12 Ultimate
Numar placi video 1
Porturi placa video 1 x HDMI 3 x DisplayPort

CARCASA & SURSA

Putere sursa 800 W
Unitate optica Fara unitate optica
Sistem de racire procesor Aer
  • General
    • Tip sistem
      Gaming
    • Model procesor
      Intel Core i7
    • Memorie RAM
      16GB
    • Capacitate SSD
      1TB
    • Sistem de operare
      Windows 10 Home

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.