Luni-Vineri 9-16

DVR 4 canale, 8 megapixeli, audio prin coaxial, 2 x SATA, Hikvision DS-7204HTHI-K2(S)

ID Produs: 135407


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Sisteme DVR / NVR

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere DVR 4 canale, 8 megapixeli, audio prin coaxial, 2 x SATA, Hikvision DS-7204HTHI-K2(S) de la HIKVISION

Pana la 8 camere de supraveghere IP 

Acest DVR suporta maxim 8 camere IP de pana la 8 megapixeli in urmatoarea configuratie: 8 camere IP daca nu sunt folosite canalele analogice. 4 Camere IP + 4 Camere analogice. Atentie! Suporta o singura camera IP de 8 megapixeli, restul camerelor trebuie sa aiba o rezolutie inferioara. Suporta camere IP cu compresie H.265+/H.265/H.264+/H.264.

Suporta camere cu microfon incorporat de la Hikvision

Cea mai buna imbunatatire a noului model de la Hikvison este suportul pentru camere analogice cu microfon incorporat. Cu ajutorul acestui model veti putea inregistra audio daca aveti camere compatibile Hikvision (seria S). Pe langa, vine echipat si cu 4 intrari audio si o iesire pentru microfoane suplimentare sau pentru un difuzor. 

Compresie H.265+ Pro pentru o stocare cat mai eficienta

Pentru a putea salva cat mai mult spatiu, s-a creat acest mod de compresie: H.265+.

Aceasta resupune mai multa latime de banda disponibila in orice moment. Mai multa latime de banda inseamna o functionare mai buna a sistemului. In termeni reali, pe o retea de banda larga de 20 Mb, codecul H.264 poate gazdui pana la cinci camere, cand H.265 dubleaza acest lucru, transportand incarcatura (inregistrarea) de pe 10 camere. Dar H.265 + se dubleaza chiar si in acest fel, cazand 20 sau mai multe camere pe reteaua unica. Prin urmare, H.265 + va fi cea mai buna alegere pentru utilizatorii care vor sa isi extinda sistemul sau se muta la rezolutie 4K in acelasi timp. Pe o baza lunara sau anuala pentru cheltuielile de buget si alocarile hardware, H.265+ reduce cheltuielile in jurul valorii. Beneficiile se vor dovedi avantajoase in viitor.

Redare sincrona 

Redarea sincrona va permite sa vizualizati imagini video la un moment stabilit, de la mai multe camere, simultan. De exemplu, daca doriti sa vizualizati toate imaginile video captate de mai multe camere la ora 12:00 puteti folosi redarea sincrona in loc sa examinati fiecare filmare video in parte.

Caracteristici: 

- Inregistreaza 4 camere IP Hikvision de pana la 8 MegaPixel


- Gestioneaza 2 HDD SATA de pana la 10TB fiecare (neincluse)

- Playback simultan 4 camere video; inregistreaza pe 4 canale TVI audio peste coaxial (de la camere TurboHD audio peste coaxial)

- Cablare cu cablu coaxial de pana la 800metri (RG6) pentru camere Hikvision TurboHD, se folosesc conectori BNC

- Utilizeaza simultan camere analogice clasice, HIKVISION TurboHD pana la 8 MegaPixel, AHD 5MegaPixel, HDCVI 4 MegaPixel

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.