Luni-Vineri 9-16

HK NVR 32 CANALE IP, 4K, 256 MBPS, 16POE

ID Produs: 96714


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Sisteme DVR / NVR

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere HK NVR 32 CANALE IP, 4K, 256 MBPS, 16POE de la HIKVISION

NVR-ul Hikvision DS-7732NI-K4/16P este unul dintre cele mai bune receivere de pe piata. Ofera o rezolutie de inregistrare de 4K (8 megapixeli) pe toate canalele. Aceeasi rezolutie incredibila poate fi redata si pe un televizor de aceeasi rezolutie, prin portul HDMI cu rezolutie 4K. Pe langa porturile HDMI si MAIN, NVR-ul ofera si un port VGA pentru conectarea unui al treilea monitor. Astfel, vei putea monitoriza spatiul supravegheat de pe trei monitoare, facilitand aceasta operatiune importanta, mai ales daca sistemul este instalat in locuri intens traficate, precum parcari, aeroporturi, gari, institutii publice si private, etc.
 
O astfel de rezolutie inalta inseamna si fisiere video de o dimensiune usor mai mare, astfel incat acestui NVR i se pot cupla 4 hard diskuri cu capacitate de stocare de pana la 6 TB fiecare (nu sunt incluse). Mai mult, o alta varianta de stocare a imaginilor inregistrate poate reprezenta cuplarea unui hard disk extern, de exemplu, prin porturile USB (2 x USB2.0 si 1 x USB3.0) pe care le dispune NVR ul.
 
H.265
 
Rezolutia ULTRA HD este de 4 ori mai mare decat rezolutia FullHD, oferind claritate perfecta si detalii profunde care uimesc chiar si atunci cand sunt privite indeaproape.
 
Un nou standard este necesar pentru a micsora dimensiunile fisierelor pe masura ce tehnologia avanseaza. Aici intra in actiune standardul H.265. Acest standard este conceput sa utilizeze o latime de banda mult mai mica datorita tehnicilor de encoding avansate si unui model de encoding/decoding mai sofisticat.
 
Cu acest NVR Hikvision vei putea accesa imagini live sau inregistrate de sistemul de supraveghere oricand doresti, de oriunde te-ai afla! Singura conditie necesara pentru a face acest lucru este sa dispui de o conexiune la internet. Vei putea vizualiza imagini fie prin browserul tau de internet, fie prin aplicatia dedicata de mobil sau tableta.
Model produs NVR
Canale video 32
Compresie H.265/H.265+
Iesire audio 1 x RCA
Port USB 1 x USB 2.0
1 x USB 3.0
Rezolutie (pixeli) 3840 x 2160
Port retea 1xRJ-45 10/100/1000Mbps
Caracteristici fizice Lungime (mm) 445
Latime (mm) 390
Inaltime (mm) 70
Greutate (g) 5000
Alimentare 12V DC

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.