Luni-Vineri 9-16

Ceas smartwatch Fitbit Versa Lite, Marina Blue / Marina Blue Aluminum

ID Produs: 119062

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
Nu este in stoc

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Smartwatch & Gear

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Ceas smartwatch Fitbit Versa Lite, Marina Blue / Marina Blue Aluminum de la Fitbit

Descopera un univers plin de posibilitati cu Fitbit Versa Lite Edition, smartwatch-ul potrivit oricarui moment al zilei
. Cu toate functionalitatile esentiale si inteligente de fitness, culori vibrante si un design simplificat cu un singur buton, acest smartwatch te va inspira sa-ti indeplinesti toate obiectivele de sport si sanatate.
 


Indeplineste-ti obiectivele de sanatate si fitness
Fitbit Versa Lite Edition iti monitorizeaza activitatea fizica precum numarul de pasi, distanta, minutele active si caloriile consumate. Astfel iti indeplinesti mai usor obiectivele de sanatate.
 


Testeaza-l!
Fitbit Versa Lite Edition este un produs rezistent la apa* si il poti purta la piscina, la dus, chiar si la plaja.
 


Masoara-ti progresul
Tehnologia de monitorizare a pulsului PurePulse 24/7 te ajuta sa iti evaluezi mai corect numarul caloriilor consumate, nivelul ritmului cardiac in repaus si sa iti dozezi efortul in timpul antrenamentului - aceste date fiind accesibile in aplicatia Fitbit.
 


Ramai conectat
Primesti alerte pentru apeluri, mesaje text sau evenimente din calendar si notificari din aplicatiile de pe telefon, cum ar fi Gmail sau Facebook, direct pe ecranul ceasului. In plus, poti trimite raspunsuri rapide cu mesaje presetate (valabil pentru Android), cand telefonul e in apropiere.
 
Monitorizare automata a somnului
Fitbit Versa Lite Edition monitorizeaza calitatea somnului tau. Poarta-l in fiecare seara si vei primi sfaturi personalizate despre ora recomandata de culcare si vei putea seta alarme silentioase pentru a te trezi mai usor.
 
Tehnologia SmartTrack
Fitbit Versa Lite Edition recunoaste si inregistreaza automat o diversitate mare de exercitii, astfel incat sa iti poti monitoriza mai usor activitatea fizica, fara sa fii nevoit sa apesi pe vreun buton.
 
Autonomie a bateriei de peste 4 zile
Concentreaza-te pe obiectivele pe care ti le-ai propus si nu pe cat va tine bateria smartwatch-ului tau. De acest lucru ne-am ocupat noi!
 
Monitorizarea activitatii fizice intreaga zi
Fitbit Versa Lite Edition inregistreaza permanent activitatea fizica, inclusiv numarul de pasi, distanta parcursa, caloriile consumate si numarul de minute active, apoi iti arata rezultatele in aplicatia Fitbit.
 
Memento-uri de miscare
Alertele de pe Fitbit Versa Lite Edition te incurajeaza sa fii activ in fiecare zi si sa faci numarul de pasi recomandat in fiecare ora.
 
Apeluri si mesaje text
Cu ajutorul smartwatch-ului Fitbit Versa Lite Edition nu ratezi apelurile, notificarile din calendar si mesajele care te intereseaza. Ba mai mult, le vezi direct pe ecran!
 
Varietate mare de curele
Exprima-ti personalitatea cu accesoriile care te reprezinta cel mai bine si adapteaza-le in functie de stilul tau: curele sport, din piele sau alte materiale.
 
Sincronizare wireless cu peste 250 device-uri
Sincronizare automata, wireless cu iPhone, Android si Windows astfel incat sa iti poti vedea rezultatele oricand si oriunde.
 
Monitorizeaza-ti permanent activitatea si fii mai activ
Fitbit Inspire HR inregistreaza numarul de pasi facuti zilnic, distanta, numarul caloriilor consumate si minutele active. Vezi statistici ale activitatii tale in aplicatia Fitbit si urmareste cum activitatea fizica iti influenteaza ritmul cardiac in repaus.
 
Fa mai multa miscare cu antrenamentele ghidate
Fa miscare oricand si oriunde instaland aplicatia Fitbit Coach - disponibila pe telefon, tableta sau computer. Ai acces la antrenamente video pas-cu-pas, adaptate special pentru tine si pentru nivelul tau de performanta. Pe masura ce progresezi, antrenamentele tale se vor imbunatati.
 
O calitate mai buna a somnului prin informatii personalizate
Descopera cat de mult si cat de bine dormi. Cu ajutorul functiei de inregistrare automata a ritmului cardiac, poti masura stagiile somnului: profund, superficial, REM si vei primi sfaturi folositoare.
 
Participa la provocari si incercari
Invita-ti prietenii si familia sa faceti mai multa miscare cu ajutorul Fitbit Challenges. Da start provocarilor virtuale Fitbit Adventures si distreaza-te facand sport. La final vei fi premiat cu trofee virtuale care sa te motiveze si in competitiile viitoare.

CARACTERISTICI GENERALE

Sistem inchidere Catarama

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Unisex
Stil Casual
Sistem de operare compatibil Android iOS
Brand compatibil Universal
Model compatibil Universal
Material curea/bratara Plastic
Culoare curea/bratara Marina Blue
Material carcasa Aluminiu
Culoare carcasa Marina Blue
Continut pachet 1 x Smartwatch Cablu alimentare

SPECIFICATII TEHNICE

Display Digital
Tip display LCD Touchscreen
Stil display Patrat
Conectivitate Bluetooth LE
Tip baterie Li-polimer
Tip incarcare Magnetic

FUNCTII

Activitate monitorizata Pasi Distanta parcursa Monitorizare ritm cardiac Apeluri primite Calendar Ritm cardiac Respiratia Monitorizarea somnului
Senzori Senzor de lumina Heart Rate Sensor Altimetru Gyro 3 axe accelerometru SpO2 Vibratii Motor vibrator
Tehnologie Smart

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.