Luni-Vineri 9-16

Ceas activity tracker Fitbit Versa 3, NFC, WiFi, Bluetooth (Roz)

ID Produs: 161530


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Smartwatch & Gear

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Ceas activity tracker Fitbit Versa 3, NFC, WiFi, Bluetooth (Roz) de la Fitbit

Fitbit Versa 3 este cel mai avansat smartwatch cu focus pe sanatate si fitness, primul device din lume cu senzor EDA (activitate electrodermala) pentru managementul stresului. Are un design modern cu linii fine, confort sporit, rapiditate.
 
Cu noile optiuni utilizatorul isi va putea atinge mai usor obiectivele de fitness si monitoriza activitatea zilnica. Ceasul vine cu sistem GPS integrat, harta intensitatii antrenamentelor in aplicatie, imbunatatirea tehnologiei PurePulse 2.0, Zone de Minute Active.
Chiar daca telefonul ramane acasa, datorita GPS-ului integrat poti monitoriza distanta si ritmul in care alergi sau mergi pe bicicleta. In plus, poti verifica intensitatea fiecarui antrenament in aplicatia Fitbit.
 
O functionalitate noua este zona de minute active care utilizeaza datele ritmului cardiac in repaus pentru a masura efortul depus. Toate aceste informatii te ajuta sa te antrenezi mai eficient.
Gasiti momente de calm in fiecare zi cu sesiuni de respiratie ghidata de 2 si 5 minute, personalizate in functie de ritmul cardiac. Sunt peste 20 de exercitii pentru care obtineti statistici in timp real in timpul antrenamentelor. SmartTrack poate recunoaste si inregistra automat exercitiile.
 
Utilizati ceasul si aplicatia Fitbit pentru a inregistra ciclul, a inregistra simptomele, a va urmari ovulatia si a descoperi tiparele din ciclul dvs.
 
Acestora li se adauga un speaker integrat si setarea volumului. Foloseste plata cu ceasul Fitbit Pay pentru plati rapide si sigure si pentru evitarea contactului cu suprafete din spatii publice si alege dintre mii de aplicatii si fete de ceas. Playlistul se poate personaliza folosind partenerii pe care ii preferi: Deezer, Spotify.
 
Pe langa faptul ca bateria acestui ceas tine peste 6 zile, de acum exista si optiunea de incarcare rapida in doar 12 minute. Aceasta ii va oferi ceasului o zi intreaga de autonomie. Si accesoriile celor doua produse sunt compatibile si vin intr-o varietate mare de culori si stiluri, unele dintre ele realizate prin parteneriate precum Pendleton® si Victor Glemaud.
 
 
Caracteristici:
- functii: GPS integrat, monitorizare ritm cardiac 24/7, zone de minute active, monitorizarea somnului, smartwatch-ul si aplicatiile in limba romana, +6 zile baterie, alarma, apeluri audio, difuzor, do not disturbe, exercitii de respiratie, female health tracking, fitbit pay, fitness tracker, microfon, notificari, spotify control
- bluetooth
- incarcare rapida
- rezistenta la apa: 50m
- material curea: Silicon
- material corp: Aluminiu
- culoare carcasa Auriu
- culoare curea: Roz
- acumulator: Lithium-polymer
- autonomie: 6 zile
- tip incarcare: Magnetic
- tip ecran: AMOLED Always-on display
- dimensiune ecran: 1,58"
- rezolutie ecran: 336 x 336
- dimensiuni: 65,5 x 25,8 x 176,6 mm, Circumferinta incheietura Small 140x180mm / Large 180x220mm
- culoare: Pink Clay Soft Gold Aluminum
- compatibil cu telefoane cu Android, iOS
 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.