Luni-Vineri 9-16

Ceas Huawei Fit Sakura Roz

ID Produs: 161522


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Smartwatch & Gear

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Ceas Huawei Fit Sakura Roz de la Huawei


Huawei Watch Original Fit STIA B09 iti poate monitoriza cu acuratete ritmul cardiac, in timp real, pe parcursul intregii zile si chiar atunci cand dormi. De asemenea, poate detecta in timp util daca ritmul tau cardiac depaseste limitele normale si iti poate transmite un memento prin care iti ofera toate informatiile de care ai nevoie in mod curent pentru a-ti proteja sanatatea. 
   
      Ceasul este dotat cu un display AMOLED dreptunghiular superb cu diagonala de 1.64" si cu rezolutie HD de 280 x 456 HUAWEI WATCH FIT iti ofera o experienta de vizualizare ultra-clara, pe ecran lat. Functia de ajustare automata a luminozitatii ofera o mai buna vizualizare in lumina soarelui, iar cele sase fete de ceas de tip Always-On (display mereu aprins) iti permit sa-ti exprimi in permanenta stilul personal si starea de spirit, zi de zi.

     Textura cu suprafata mata a ramei ceasului se potriveste perfect curelelor de ceas colorate si delicate, oferind un design premium si robust. Cu HUAWEI WATCH FIT vei avea in permanenta un aspect sofisticat si modern. 


Caracteristici:


- display: analogic
- tip display : amoled
- -bluetooth 5.0
- capacitate stocare: 4GB
- baterie: LI-Ion
- capacitate baterie: 180mAh
- autonomie: 168 h
- tip incarcare : magnetic
- functii: GPS, Alarma, Notificare, Alerte, calendar, Reminder
- monitorizarea activitatii zilnice
- culoare: Roz

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.