Luni-Vineri 9-16

Ceas Huawei Watch 3, Display AMOLED HD 1.43", 2GB RAM, 16GB Flash, Bluetooth, NFC, GPS, Wi-Fi, 4G, Carcasa Otel, Rezistent la apa 5 ATM, Andorid/iOS (Maro)

ID Produs: 161580


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Smartwatch & Gear

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Ceas Huawei Watch 3, Display AMOLED HD 1.43", 2GB RAM, 16GB Flash, Bluetooth, NFC, GPS, Wi-Fi, 4G, Carcasa Otel, Rezistent la apa 5 ATM, Andorid/iOS (Maro) de la Huawei

Watch 3 Pro Galileo-L21E Brown de la Huawei, are un design elegant cu un finisaj circular rotunjit ce ofera un aspect clasic si o senzatie placuta in timp ce-l porti.
 
Acest ceas inteligent hibrid combina aspectul traditional al unui ceas analog cu functiile inteligente esentiale pe care va bazati pentru a tine pasul cu un stil de viata aglomerat. O varietate de functii pentru sanatate si starea de bine va permit sa monitorizati totul, de la nivelul de stres si pana la nivelul curent de energie al corpului dumneavoastra.
 
Un ceas inteligent elegant si subtil, cu un cadran din titan si sticla din safir, cu finisajele de calitate, alaturi de un afisaj AMOLED de 1,43" fac din acest model nou de ceas de la Huawei, un must have.
 
Afisaj tactil ascuns
Controlati HUAWEI WATCH 3 Pro utilizand ecranul tactil cu raspuns ridicat. Rotiti coroana pentru a parcurge cu usurinta functiile de pe ecran si setarile de volum.
 
Imaginea de fundal
HUAWEI WATCH 3 Pro vine cu 30 de imagini de fundal preinstalate, inclusiv imagini animate, in plus, puteti alege din peste 1.000 de modele disponibile pe HUAWEI Watch Store1.
 
Interactiune smart
Folosind tehnologia eSIM, HUAWEI WATCH 3 Pro functioneaza ca un dispozitiv de comunicatie independent. Faceti apeluri, redati muzica si descarcati aplicatii fara a fi conectat la telefon, folosind in continuare numarul dvs. existent.
Glisati spre dreapta pe ecranul de pornire pentru a deschide Asistentul HUAWEI si pentru a accesa notificarile. Vedeti sarcinile dvs. in desfasurare, inclusiv exercitii, apeluri, melodii, stopWatch si multe altele. Un mod mai simplu de a trai o viata mai inteligenta.
 
Asistentul HUAWEI
Cu totii avem nevoie de ajutor din cand in cand - acolo intervine Celia, asistentul personal de voce HUAWEI. Instalat pe HUAWEI WATCH 3 in sine, Celia va poate ajuta sa efectuati apeluri, sa va controlati dispozitivele si sa gasiti rapid informatii utile. De asemenea, utilizati functia Memorie vocala pentru a inregistra informatii importante oriunde va aflati.
 
Notificari inteligente
Folositi puterea datelor inteligente pentru a va ajuta in calatoria dvs. de sanatate si fitness. Si inregistrati totul in aplicatia HUAWEI Health, astfel incat sa puteti vedea progresul cu usurinta si claritate.
 
Monitorizarea calduri corporale
Utilizati detectorul de temperatura a pielii de pe HUAWEI WATCH 3 Pro si aflati imediat daca temperatura dvs. este ridicata. Tineti evidenta sanatatii dvs., astfel incat sa va puteti ingriji oricand in cel mai bun mod posibil.
 
Monitorizare SpO2
Daca va simtiti anxios si lipsiti de aer, saturatia de oxigen din sange si SpO2 pot fi scazute. Cunoaste-ti SpO2 instantaneu prin TruSeen 4.5+, care foloseste tehnologia avansata a luminii pentru a detecta cu precizie moleculele de oxigen din sange, chiar si in conditii de temperatura scazuta si altitudine mare. Iar cu consumul redus de energie al TruSeen 4.5+, veti putea monitoriza nivelul de oxigen din sange non-stop.
 
Puls
Noua tehnologie de monitorizare a ritmului cardiac TruSeen 4.5 de la HUAWEI are un LED 6 in 1 si 4 fotodiode pentru o intrare sporita a luminii. Obiectivul din sticla safir permite o penetrare mai buna a luminii, performanta redusa a consumului de energie si o experienta de purtare mai confortabila. In plus, algoritmii avansati ofera o precizie mai precisa a monitorizarii ritmului cardiac.
 
O alta experienta
HUAWEI WATCH 3 Pro este echipat cu o arhitectura cu chipset dublu, pentru a creste nu numai puterea de performanta, ci si pentru a obtine o procesare mai echilibrata. Combinat cu algoritmul inteligent de economisire a energiei 3.0, veti obtine o baterie care poate sprijini monitorizarea sanatatii si fitnessului 24/7. Bucurati-va de 5 zile de utilizare in scenariul tipic de mod inteligent si de o incredibila 21 de zile de utilizare in modul baterie ultra lunga.
 
Caracteristici:
- material: Otel inoxidabil + ceramica
- sistem de operare: HarmonyOS
- compatibilitate: smartphone-uri Android si iOS
- ecran: 1,43 ", AMOLED, 466 x 466 pixeli, PPI 326, ROM: 16 GB, RAM: 2 GB
- senzori: Acceleratie, giroscop, geomagnetic, ritm cardiac, lumina ambientala, presiune barometrica, temperatura
- rezistenta: 5 ATM
- microfon: Da
- conectivitate: 4G LTE (eSIM), Bluetooth 5.2, WLAN 2.4GHz, NFC
- GPS: Da, GPS + GLONASS + Galileo + Beidou
- autonomie: Pana la 3 zile (scenariu tipic) / Pana la 14 de zile (modul baterie ultra-lunga)
- dimensiuni produs: 46,2 mm x 46,2 mm x 12,15 mm
- greutatea produsului: 54 g
- continutul pachetului: 1xceas inteligent, Cablu + incarcator, manualul utilizatorului
- culoare: Maro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.