Luni-Vineri 9-16

Adobe Captivate 2019, Windows/Mac, licenta educationala, subscriptie anuala

ID Produs: 157989


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

1.712,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 69.75 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Adobe Captivate 2019, Windows/Mac, licenta educationala, subscriptie anuala de la Adobe

Cursuri inteligente chiar de la inceput
Realizati forme unice de cursuri virtuale prin crearea de materiale eLearning receptive fara programare in Adobe Captivate 2019. Transformati cursurile clasice pentru calculator in formulare mobile de cea mai inalta calitate. Datorita integrarii cu Adobe Typekit, puteti utiliza fonturi nesfarsite pentru a crea compozitii uimitoare atragatoare pe orice platforma: de la browsere web la dispozitive mobile.
 

 

 

   
Productiv pana la capat
Utilizati platforma avansata Adobe Captivate 2019 pentru a crea continut, care va prelua intreaga sarcina a construirii materialelor eLearning receptive. De la simularea unor aplicatii intregi la demonstratii de produse in HD. Obtineti acces la pana la 75.000 de articole gratuite de sabloane virtuale. Utilizati Adobe Captivate Draft si treceti usor de la schita la produsul final. Gestionati-va cu usurinta cursurile si publicati-le cu un singur clic pe Adobe Captivate Prime LMS, unde aveti, de asemenea, acces la statistici avansate si analiza cursurilor dvs.
Invatare inteligenta si rapida
Creati totul cu un singur instrument: de la invatarea mobila la simulari de aplicatii. De la prezentari de produse in calitate HD pana la module de evaluare si feedback. Proiectati sabloane cu Adobe Captivate Draft si transformati-le in cursuri receptive in cel mai scurt timp. 
   
Invatare virtuala avansata
Creati platforme mLearning pentru dispozitive mobile, care vor spori disponibilitatea cursurilor dvs. Extindeti-va productivitatea cu elemente fluide noi si creati continut complet receptiv, fara a fi nevoie sa codati.
 

 

Investiti in cel mai bun software
Maximizati productivitatea echipei, reduceti costurile si dezvoltati-va abilitatile cu instrumentul de invatare premiat Adobe. Alaturati-va comunitatii noastre si primiti ajutor oricand. Cu Adobe Captivate 2019, afacerea dvs. va avea succes, la fel ca peste 80% dintre companiile din clasamentul Fortune 500.

 

Cerinte minime de sistem

 Windows     MacOS
Procesor

2 GHz

 

Multi-core Intel

Sistem de operare

Microsoft Windows 7 cu Service Pack 1, Windows 8.1, sau Windows 10 (doar 64-bit este suportat)

 

macOS v10.14.6 sau macOS v10.15.1

RAM 4 GB    4 GB 
Spatiu stocare

10GB 

 

10 GB 

Rezolutia

1024x768 

 

1024x768 
 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.