Luni-Vineri 9-16

Adobe Premiere Elements 2023, Engelza, Retail 1 User, DVD

ID Produs: 192056


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Software

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Adobe Premiere Elements 2023, Engelza, Retail 1 User, DVD de la Adobe

Puteți transforma clipuri cu efecte inspirate din opere de artă celebre sau stiluri de artă populare. La fel ca în Photoshop Elements, faceți clic pentru a adăuga un efect uimitor.

Căutați modalități unice de a vă partaja videoclipurile? Combinați-le cu fotografii în prezentări de diapozitive animate, aplicând Aspecte și teme moderne gata făcute.

Photoshop Premiere Elements2023
 

Adăugați puțin dinamism videoclipului sau îmbunătățiți atmosfera scenei cu coloane sonore eficiente, inclusiv înregistrări noi-nouțe.

Profitați de îmbunătățirile software interne care asigură o instalare și o lansare cu 35% mai rapide, precum și o dimensiune a aplicației cu 45% mai mică. Dacă utilizați computere Mac cu cipuri Apple A1, veți obține un timp de pornire cu 70% mai rapid și o performanță mai mare.

 
Photoshop Premiere Elements2023
Redimensionați cu ușurință videoclipurile pentru rețelele sociale și multe altele, păstrând cea mai importantă parte a acțiunii pe ecran.
* Bazat pe mecanismul de inteligență artificială SENSEI

 

Photoshop Premiere Elements2023
Selectați un obiect sau o zonă a videoclipului pentru a aplica cu ușurință un efect care urmează selecția pe parcursul filmării. În acest fel, puteți lumina cu ușurință subiectul sau estompați fundalul.

 

Photoshop Premiere Elements2023

Eliminați zgomotul din înregistrările video

Ai video înregistrat la lumină slabă? Îmbunătățiți claritatea prin tragerea și plasarea efectului de reducere a zgomotului.

 

Photoshop Premiere Elements2023

Eliminați instantaneu tot ce nu aveți nevoie

Smart Trim detectează și combină automat cele mai bune scene în funcție de stilul videoclipului dvs.
* Bazat pe mecanismul de inteligență artificială SENSEI

 

Îndepărtarea obiectelor inutile

Creați videoclipuri time-lapse uimitoare

Puteți transforma câteva fotografii sau videoclipuri într-un film interesant în interval de timp care accelerează acțiunea.

 

Photoshop Premiere Elements2023

Previzualizează efectele în timp real

Programul arată previzualizări de înaltă calitate pentru multe efecte fără randare. De asemenea, vă permite să decupați rapid videoclipul cu accelerarea GPU pentru a îmbunătăți performanța. †

 

Photoshop Premiere Elements2023

Ajustarea zonelor întunecate și luminoase

Dezvăluie detalii ascunse în zonele cele mai întunecate și luminoase ale videoclipurilor tale pentru a face fiecare fotografie mai bogată.

 

Photoshop Premiere Elements2023

Încercați melodiile perfecte

Videoclipul grozav necesită coloana sonoră perfectă. Utilizați melodii presetate - inclusiv înregistrări noi - pentru a obține starea de spirit dorită.

 

Photoshop Premiere Elements2023

Comprimați videoclipuri pentru partajare ușoară

Puteți folosi glisorul pentru a reduce dimensiunea videoclipurilor, astfel încât să le puteți posta cu ușurință pe site-uri web și pe rețelele sociale, să le trimiteți în mesaje text și multe altele.
  • Cod producator: 65325682
  • Platformă: WindowsmacOS
  • Licență: comercială (COM) - perpetuă
  • Limba: engleza

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.