Luni-Vineri 9-16

CorelDRAW Graphics Suite (365 de zile) MULTI Win / Mac - Abonament EDU

ID Produs: 173763


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

462,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 18.82 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere CorelDRAW Graphics Suite (365 de zile) MULTI Win / Mac - Abonament EDU de la Corel

Licenta educationala are aceleasi caracteristici tehnice si functionale ca licenta business, producatorul ofera discounturi substantiale pentru zona educationala. Acest soft poate fi achizitionat doar de catre categoriile mentionate mai jos:

Studenti, organizatiile academice, biblioteci, muzee, organizatiile non-profit, profesori. 

 

CorelDRAW Enterprise

  • include 1 an mentenanta (upgradeul asigurat daca se trece la versiunea 2023)
  • licenta pentru Win si Mac
  • instalare offline si utilizare fara autentificare online
  • conecteaza-te si colaboreaza cu CorelDRAW.app Enterprise - instrument ce ofera tuturor utilizatorilor dintr-o companie posibilitatea de a accesa proiectele partajate prin Microsoft SharePoint, OneDrive Business si Google Drive. Nu este nevoie de instalare, utilizatorii se conecteaza cu conturile lor Microsoft 365 / Google Workspace si pot vizualiza, revizui, adnota proiectele partajate sau pot crea proiecte, in web browser sau pe iPad, care pot fi partajate in cloud
Cod producător LCDGSENTML11
Platformă Windows, macOS
Licență comercială (COM) - perpetuă
Limba

 multilingvă (MULTI)

Magazinul este autorizat de

 

Creativitatea merge mână în mână cu productivitatea

CorelDRAW® Graphics Suite este un set cuprinzător de instrumente profesionale de design care vă permite să creați ilustrații vectoriale impresionante, machete de pagină și editare foto și tipografie cu o eficiență remarcabilă. Abonamentul rentabil oferă o valoare incredibilă, cu acces imediat garantat la funcții și conținuturi noi exclusive, performanță de top și suport pentru cea mai recentă tehnologie.

CorelDRAW este disponibil pe mai multe platforme!

Bucurați-vă de suport nativ pentru cele mai recente tehnologii pe computerele Windows și Mac, inclusiv Windows 11, macOS Monterey și de performanța excepțională a cipului Apple M1. O soluție multiplatformă disponibilă și în browserele web, iPad și alte dispozitive mobile.

Interfața tactilă optimizată a CorelDRAW.app vă permite să-l utilizați pe dispozitive mobile și tablete, iar noua aplicație pentru iPad facilitează și mai mult proiectarea din birou.

 

 

 

Un set de instrumente necesare implementării fiecărui proiect

         

CorelDRAW® 

Corel PHOTO-PAINT ™

CorelDRAW.app ™

Corel® Font Manager 

AfterShot ™ 3 HDR

Crearea graficii vectoriale și a aspectelor de pagină

Prelucrarea fotografiilor

Design grafic online într-un browser web

Un instrument pentru vizualizarea și gestionarea fonturilor

Editor de fișiere RAW

 

 

 

 

 

 

Editare mai rapidă a fotografiilor

Exprimați-vă creativitatea cu modele de personalizare noi, nedistructive, care pot fi aplicate de mai multe ori și cu Fit Inspector complet renovat de zece ori mai rapid. Bucurați-vă de multe îmbunătățiri sugerate de utilizator pentru funcțiile de editare a fotografiilor utilizate frecvent și de un meniu Personalizare actualizat cu instrumente noi, comenzi rapide și comenzi.

Mediu de învățare optimizat

Găsiți materiale de instruire personalizate în noul inspector Găsiți și căutați resurse online în fila Explorare în timp ce creați. Cu acces optim la materiale de instruire personalizate, veți găsi succesul mai repede, fără a fi nevoie să părăsiți CorelDRAW pentru a afla mai multe despre instrumente și tehnici.

Caracteristici sugerate de clienți

Bucurați-vă de o serie de funcții îmbunătățite bazate pe sugestiile utilizatorilor noștri - de la îmbunătățiri care economisesc timp la vizualizarea cu mai multe pagini și meniul de andocare Pagini până la îmbunătățiri utile pentru editarea și exportul fotografiilor. Participați la proiectarea și dezvoltarea CorelDRAW Graphics Suite, trimițând propriile idei și votând pentru ideile altor utilizatori care ar trebui implementate.

   

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.