Luni-Vineri 9-16

Corel VideoStudio 2022 Ultimate EN - licenta electronica

ID Produs: 192012


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

330,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 13.44 lei/luna

Descriere Corel VideoStudio 2022 Ultimate EN - licenta electronica de la Corel

Corel® VideoStudio® Ultimate 2022 - Proiecte grozave de filme la îndemână!

Vezi diferentele dintre Corel VideoStudio vs Corel VideoStudio Ultimate 

Indiferent dacă sunteți abia la început sau sunteți deja familiarizat cu realizarea videoclipurilor, VideoStudio Ultimate 2022 este un instrument de editare video ușor și distractiv de utilizat.


NOUTATE! Corel VideoStudio Ultimate 2022 face crearea celor mai bune filme ușoară și distractivă, cu instrumente puternice și suplimente creative premium.


Explorați funcțiile puternice și exclusive Ultimate, cum ar fi mascarea video, gradarea culorilor, stabilizarea video îmbunătățită, șabloanele dinamice cu ecran divizat și multe altele.


Lucrați cu peste 2.000 de efecte vizuale, grafică, titluri 3D exclusive, efecte de față nou adăugate și mișcări ale camerei cu efect de estompare a mișcării.
Adăugați trăsături de personalitate sau ascundeți fețele cu noi autocolante animate AR, creați GIF-uri unice și convertiți vorbirea în subtitrări - util, economisește timp și excelent pentru partajarea online. Explorați noi cadre cheie neliniare pentru a ajusta intuitiv viteza video, pentru a rafina sunetul cu editarea îmbunătățită a formei de undă audio și pentru a economisi timp cu indexarea unică a fețelor care identifică automat videoclipurile după fețe.


Treceți dincolo de rutina de editare de bază și creați conținut unic și uluitor cu instrumentele avansate exclusive ale VideoStudio Ultimate 2022.



     NOI spații de lucru și interfață de utilizator simplificată
    NOU Efecte creative, inclusiv video pe ecran împărțit
     NOUremedieri pentru cele mai populare instrumente de editare
     NOI instrumente de
     corectare a lentilelor Editare video îmbunătățită la 360°
 
 De ce alegem VideoStudio Ultimate 2022?


 Editare video ușoară, intuitivă și distractivă cu instrumente puternice.

VideoStudio Ultimate 2022 este ușor de utilizat, distractiv de învățat și suficient de puternic pentru a crea videoclipuri care impresionează și inspiră!
Obțineți tot ce vă place la VideoStudio Pro, plus acces exclusiv la o bibliotecă de instrumente avansate de editare și efecte premium pentru doar câțiva dolari în plus.
Treceți dincolo de editarea de bază și obțineți o calitate cinematografică cu funcții avansate Ultimate. Exprimați o atmosferă instantanee în videoclipurile dvs. cu control complet al culorilor, creați măști de cadre cheie pentru a crea clone sau adăugați suprapuneri personalizate cu mascare video, afișați mai multe videoclipuri simultan cu șabloane dinamice de ecran împărțit și multe altele.
Răsfoiți colecții exclusive de efecte premium de la lideri din industrie și creați titluri 3D cu aspect cool.
VideoStudio Ultimate 2022 vă oferă toate funcțiile preferate și noi opțiuni, cum ar fi indexarea fețelor, autocolante animate AR, generator de GIF, conversie vorbire în text și alte instrumente care vă vor permite să creați videoclipuri pe care veți fi mândru să le partajați. Bucurați-vă de întreaga experiență de editare video end-to-end în timp ce trăiți live și creați filme.


Caracteristici și filtre pentru a face fiecare videoclip unic.


VideoStudio este recunoscut pe scară largă pentru că este distractiv, bogat în funcții și ușor de utilizat - permițându-vă să vă aprofundați în editare și să fiți surprins de ceea ce puteți crea.

Explorați varietatea impresionantă de efecte interesante și funcții avansate ale VideoStudio Ultimate 2022 pentru a vă duce proiectele la nivelul următor.
Bucurați-vă de sute de efecte unice și creative, inclusiv de noi efecte pentru față, pentru a face pe toți cei din filmul dvs. să arate cel mai bine.
Adaugă profunzime poveștii tale cu efecte de mișcare și mișcări noi ale camerei, tranziții contemporane de estompare a mișcării și subtitrări 3D care au impact.
Adăugați accente de culori strălucitoare pentru a vă sublinia personalitatea sau acoperiți-vă complet fața cu noi autocolante animate AR, creați GIF-uri unice în noul GIF Creator, redați stiluri video populare în câteva minute cu șabloane de proiect instantanee și bucurați-vă de noi cadre cheie neliniare, pentru a regla viteza video ușor și intuitiv.
Pe lângă funcțiile exclusive Ultimate, cum ar fi mascarea video, gradarea culorilor și șabloanele dinamice de ecran împărțit, am adăugat și o funcție de indexare a fețelor, care economisește timp, asistată de AI, care analizează videoclipurile cu recunoaștere facială pentru a identifica și extrage automat filmări pentru fiecare persoană. în videoclip.
VideoStudio Ultimate 2022 are tot ce aveți nevoie pentru a depăși ajustările video de bază și pentru a crea proiecte video captivante și memorabile.


Efectele premium exclusive fac diferența.


Treceți dincolo de puterea versiunii Pro cu o colecție exclusivă de efecte premium VideoStudio Ultimate de la liderii din industrie.
Obțineți transformări creative extraordinare, setați starea de spirit în orice scenă cu pachetele de efecte optimizate de la NewBlueFX și sute de efecte VitaScene de la proDAD.
Efectuați corecții în timp real la înregistrările tremurate din mână cu instrumentul îmbunătățit de stabilizare video proDAD Mercalli.
Remediați cu ușurință imperfecțiunile, aplicați corecții pentru lentile, îmbunătățiți și calibrați culoarea, creați reflexii și multe altele. Bucurați-vă de efecte premium exclusive!


MultiCam Capture and Editing vă ajută să creați videoclipuri inspiraționale din mai multe unghiuri.


Capturați videoclipuri de pe camera dvs. web și înregistrați-vă ecranul în același timp (chiar și în 4K!) Sau înregistrați două ecrane simultan - toate cu aplicația MultiCam Capture Lite de la VideoStudio.
Creați videoclipuri tutoriale, videoclipuri cu desene rapide, înregistrări pe ecranul jocului, videoclipuri tutoriale, demonstrații de produse, demonstrații și multe altele cu acest singur software de înregistrare ușor de utilizat.
Economisiți timp de editare prin previzualizarea și calibrarea culorii și luminozității fiecărui canal înainte de înregistrare. Explorați editorul MultiCam pentru efecte de imagine în imagine pentru a suprapune imagini și a afișa mai multe unghiuri simultan sau pur și simplu comutați între până la 6 unghiuri de cameră (4 camere în versiunea Pro) în timp ce redați videoclipuri.
De la captare la editare, VideoStudio vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea rezultate impresionante.




Editarea video la 360° vă oferă o perspectivă unică.


Transformă-ți înregistrările la 360° rapid și ușor cu VideoStudio, editorul video creativ versatil.
Acum puteți tăia filmările, adăugați titluri și chiar converti videoclipuri la 360 ° în video standard cu doar câteva clicuri. Oferiți spectatorilor o perspectivă unică controlând unghiul filmării și explorați efectele Tiny Planet și Rabbit Hole cu doar câteva clicuri.
După editare, pur și simplu încărcați videoclipul pe YouTube sau exportați-l pentru a fi redat pe o cască de realitate virtuală. Profitați de opțiunile flexibile ale VideoStudio și creați videoclipuri la 360° atrăgătoare și distractive pentru a vă exprima din orice unghi.


Instrumentele inteligente și inteligența artificială ajută la transformarea multimedia în filme.


Crearea videoclipurilor captivante cu fotografii și videoclipuri unice este rapidă și ușoară cu instrumentele inteligente ale VideoStudio.
FastFlick simplifică crearea prezentărilor de diapozitive ale momentelor tale preferate în trei pași cu șabloane creative. Highlight Reel face un pas mai departe utilizând recunoașterea feței AI pentru a analiza, extrage și compila cele mai bune fotografii într-un proiect care poate fi editat și îmbunătățit și mai mult în cronologia.
Transformă-ți momentele, amintirile și elementele multimedia preferate în filme cu instrumentele inteligente din VideoStudio 2022 și obții rezultate uimitoare.


NOU! autocolantele AR animate sporesc distracția.


Adaugă distracție și personalitate instantanee următorului tău proiect cu autocolante AR.
Aceste autocolante de urmărire a feței sunt o modalitate excelentă de a realiza totul, de la mascarea feței la evidențierea emoțiilor și crearea de momente distractive.
Noul VideoStudio acceptă acum atât autocolante AR statice, cât și animate care pot recunoaște și mapa trăsăturile faciale. Puteți chiar să le aplicați pe mai multe fețe și să le editați mai târziu pentru poziție și dimensiune. Este ușor să adaugi urechi de caracter, ochi strălucitori, ochelari de soare mai mari decât natura sau pălării exagerate oricărui personaj din designul tău. Adăugarea de stickere AR este o modalitate foarte bună de a vă sublinia reacția și de a adăuga personalitate videoclipurilor dvs. de jocuri, videoclipurilor de reacție, provocărilor online și altor proiecte. În VideoStudio 2022, autocolantele AR au fost îmbunătățite pentru a facilita explorarea, gestionarea și organizarea în colecții personalizate.


NOUL GIF Creator facilitează selectarea și distribuirea momentelor preferate din film.


Explorați noul GIF Maker pentru a captura o parte a filmului și a o converti într-un clip scurt, care se repetă. GIF-urile sunt o modalitate excelentă de a vă împărtăși cele mai bune momente, momente uimitoare și chiar conținut grozav - pe toate platformele online. Continuați și explorați acest nou instrument distractiv și creați-vă propriile GIF-uri unice pentru a exprima emoțiile și reacțiile. Doar selectați cele mai bune scene din filmarea dvs., exportați-le în format GIF și partajați-le cu ușurință oricui. Dimensiunea lor facilitează încărcarea, trimiterea prin e-mail sau trimiterea prin SMS. Este cel mai bun mod de a vă prezenta cele mai unice rame în cel mai scurt timp!


Instrumentele audio amplifică sunetul pentru cea mai bună calitate a redării.


VideoStudio are toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a stăpâni sunetul și a gestiona efectele vizuale cu un sunet excepțional. Reglați, dezactivați sunetul, eliminați zgomotul de fundal și editați audio direct pe Timeline sau utilizați instrumente audio puternice, cum ar fi Audio Ducking, pentru a vă asigura că sunetul de fundal și narațiunea sunt echilibrate. Noul VideoStudio oferă, de asemenea, editare îmbunătățită a formei de undă audio: stilul formei de undă a fost îmbunătățit, făcând editarea formei de undă mult mai ușor de utilizat și de a descoperi instrumente conexe. Găsiți coloana sonoră perfectă pentru filmul dvs. cu melodii gratuite de la ScoreFitter - în plus, aceste melodii se vor ajusta automat la lungimea clipului dvs.! Înregistrați-vă chiar și propriile sunete cu instrumentele de voce off încorporate și adăugați rapid subtitrări videoclipurilor dvs.


Suport pentru toate formatele și dispozitivele populare pentru partajare ușoară.


VideoStudio 2022 continuă să accepte toate formatele populare pentru a vă oferi tot ce aveți nevoie pentru a converti cu ușurință conținutul media și a partaja proiecte cu publicul dvs. în felul dumneavoastră. Opțiunile intuitive de export selectează automat tipul de fișier cel mai apropiat de setările proiectului pentru a face partajarea filmelor simplă, intuitivă și rapidă. Partajați videoclipurile dvs. direct pe YouTube, încărcați-le în formate populare sau inscripționați-le pe DVD cu aplicația MyDVD inclusă pentru vizionarea în familie. Cu VideoStudio 2022, puteți converti într-o selecție și mai mare de formate, inclusiv HEVC MOV și GIF89a, precum și sunet PCM 5.1CH recent adăugat exclusiv pentru utilizatorii Ultimate. Partajarea aventurilor tale video este simplă și distractivă - pe dispozitive populare, tipuri de fișiere și platforme online.


Performanța îmbunătățită și biblioteca media asigură o editare fără probleme și cuprinzătoare.


O bibliotecă media îmbunătățită, cu etichetare îmbunătățită a conținutului, face descoperirea conținutului mult mai rapidă și mai ușoară. VideoStudio 2022 simplifică editarea cu o editare proxy îmbunătățită, permițându-vă să editați fișiere mai mici, păstrând în același timp calitatea originală a fișierului de înaltă rezoluție pentru export. Experimentați un export mai rapid al proiectelor și o calitate mai bună atunci când redați titluri, previzualizări și măști video în Cronologie. Accelerarea hardware folosește tehnologii Intel, AMD și nVidia pentru a îmbunătăți dramatic timpul de răspuns al interfeței și redarea la formatele de fișiere populare. VideoStudio 2022 oferă un flux de lucru fluid și performanță stabilă, de la import până la export.

Resursele educaționale asigură că instrumentele de editare sunt atât ușor de învățat, cât și ușor de utilizat.


Învață, creează, editează și crește cu VideoStudio 2022! Cu acces rapid la tutoriale chiar în fila de pornire, VideoStudio se asigură că instrumentele de editare nu sunt doar ușor de utilizat, ci și ușor de învățat. Utilizatorii și recenzenții profesioniști vor găsi VideoStudio un excelent punct de plecare pentru a învăța elementele de bază ale editării video. Biblioteca noastră extinsă de tutoriale și materiale de instruire are sfaturi și trucuri de editare și inspirație de design pentru toată lumea, de la începători la utilizatori avansați. În plus, achiziția dvs. include un permis de 10 zile cu acces complet la tutoriale video, conținut și multe altele de la prietenii noștri de la StudioBacklot.tv. VideoStudio facilitează editarea video și crearea videoclipurilor interesante și captivante chiar de la început.


 Principalele motive pentru a trece de la VideoStudio PRO la VideoStudio ULTIMATE

 
1. Bibliotecă exclusivă de efecte premium și suplimente creative


Numai în versiunea Ultimate, vei face transformări creative extraordinare și vei adăuga ilaritate filmelor tale cu colecții exclusive de efecte premium de la liderii din industrie NewBlueFX și proDAD.
Instrumentul avansat proDAD Mercalli vă permite, de asemenea, să stabilizați cu ușurință înregistrările tremurate din mână, să aplicați corecția obiectivului, să îmbunătățiți și să calibrați culorile, să creați reflexii, să adăugați stil cu efecte de film vechi și multe altele!
Aplicați titluri grozave în câteva secunde cu peste 100 de șabloane animate și creați titluri stilizate 2D, 3D sau difuzate - vă puteți transforma titlurile în scris de mână realist pe ecran sau puteți aplica efecte de creion animate!
VideoStudio Ultimate 2022 este plin cu suplimente exclusive și captivante de care aveți nevoie pentru a vă duce videoclipurile la nivelul următor.


2. Evaluarea culorilor


Controlați fiecare aspect al producției dvs., inclusiv culorile! Profită de controlul complet al gradării culorilor și modifică starea de spirit a oricărei scene pentru a se potrivi cu starea ta.
Schimbați cu ușurință culorile pentru a face tonurile pielii să pară naturale, îmbunătățiți detaliile cheie și atrageți privirea asupra subiectului dorit și rafinați rapid materialul. Previzualizați modificările de culoare dintre clipuri, păstrați culorile la un nivel sigur de transmisie pentru a evita suprasaturarea și ajustați modificările cu diferite game video.
Luminează peisajele, introduce culori de accent și sporește atmosfera în fiecare producție pentru un rezultat final uimitor.
Explorați setul complet de instrumente exclusive de corecție și gradare a culorilor care transformă culorile în orice clip video și obține efecte cinematografice pe care să le postați pe canalele sociale sau să le distribuiți prietenilor. Se găsește doar în Ultimate.


3. Mascare video


Video Masking este un instrument puternic de editare video conceput pentru orice, de la ajustări de bază la ajustări la nivel de Hollywood. Aplicați efecte speciale vizate, creați măști animate cu cadre cheie sau suprapuneri personalizate și chiar eliminați obiectele nedorite din videoclip. Combinați înregistrările pentru a înlocui ecranele obișnuite, transformați un cer înnorat într-un apus viu și creați tranziții personale. Mascarea video vă oferă puterea de a vă clona și de a vă suprapune filmările pentru efecte speciale cu adevărat remarcabile. Faceți conținutul dvs. video uluitor cu puterea unică de editare a Mask Maker în VideoStudio Ultimate 2022.


4. Titluri 3D


Titlurile sunt o modalitate excelentă de a comunica în mod creativ informațiile publicului dvs. Alegeți dintre presetări și șabloane încorporate pentru un efect imediat sau aprofundați și creați titluri de mișcare personalizate cu Editorul de titluri 3D! Controlează texturile, iluminarea, mișcarea și multe altele pentru a crea o introducere cinematografică dramatică și a atrage spectatorii către videoclipurile tale. Instrumentele exclusive de creare a titlurilor 3D Ultimate vă vor ajuta să creșteți interesul, atmosfera și impactul oricărei producții.


5. Editor MultiCam îmbunătățit și editor dinamic pentru șabloane cu ecran împărțit


Combinați, sincronizați și editați cu ușurință înregistrările de pe ecran, camerele web sau camerele externe și utilizați efecte de imagine în imagine pentru a spune o poveste mai puternică. VideoStudio Ultimate oferă posibilitatea de a edita în până la 6 unghiuri (4 unghiuri pe Pro), ceea ce este benefic pentru crearea de videoclipuri muzicale, provocări video, despachetarea videoclipurilor și multe altele. Explorați editorul dinamic de șabloane cu ecran împărțit pentru a combina fotografiile din videoclipurile dvs. și pentru a prezenta diferite bucăți de material în același timp, precum și pentru a crea diferite efecte imagine în imagine. Începeți proiectele pe ecran divizat cu șabloane gata de utilizat sau creați-vă propriile cu mișcare personalizată pentru a atrage spectatorii în modul dvs. Indiferent de abordarea pe care o preferați, sunteți perfect pregătit să vă implicați publicul cu videoclipuri înainte/după,

6. Indexarea feței


Economisiți timp și eficientizați procesul de editare cu noua funcție de indexare a feței care analizează videoclipul cu recunoaștere facială pentru a identifica și extrage automat înregistrări pentru fiecare persoană din videoclip. Disponibil doar în versiunea Ultimate, cu această caracteristică nu trebuie să căutați manual ore întregi de conținut video pentru a selecta scene cu anumite persoane - Face Indexing face acest lucru rapid și ușor.


7. Deblocați experiența completă VideoStudio


Descoperiți-vă întregul potențial creativ cu VideoStudio Ultimate 2022 și accesați toate funcțiile ascunse puternice de care aveți nevoie pentru a vă transforma videoclipurile în producții unice. Pentru doar câțiva dolari mai mult decât VideoStudio Pro, VideoStudio Ultimate vă oferă acces exclusiv la funcții de editare avansate, cum ar fi mascarea video, gradarea culorilor, indexarea feței și multe altele, împreună cu sute de efecte premium și suport pentru formate multimedia suplimentare, cum ar fi XAVC, MXF și Audio PCM 5.1CH. Cu Ultimate, puteți alege dintre peste 100 de șabloane de meniu personalizabile - de două ori mai multe decât șabloanele din versiunea Pro - și puteți salva simultan filme pe DVD folosind software-ul MyDVD inclus. Măriți-vă opțiunile de editare cu puterea Ultimate și creați modele pe care veți fi mândri să le împărtășiți!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.