Luni-Vineri 9-16

Foxit PhantomPDF 10 Educationala MAC - licenta perpetua

ID Produs: 160039


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Software

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Foxit PhantomPDF 10 Educationala MAC - licenta perpetua de la Foxit

• Creare, editare, OCR-izare, semnare digitala si partajare profesionala de documente PDF
• Cea mai securizata si scalabila solutie PDF pentru companii
• Integrare cu Microsoft Office, OneDrive si browsere de internet (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Edge)
• Disponibil in versiunea Standard si Business
• Licenta de tip electronic cu link de download si cheie de activare.
• Toate licentele sunt perpetue si nu expira.
• Alternativa la Adobe si Nitro PDF.

PhantomPDF - editor PDF care modifică modul în care editați și gestionați documentele.

Caracteristici cheie

Editor PDF - actualizați toate documentele direct în format PDF. Documentele se schimbă în timp, deci trebuie să actualizați constant diferite formate de fișiere - cu PhantomPDF, după ce convertiți un document într-un fișier PDF, schimbați-l direct în PDF. Editați fragmentele și aspectul textului într-un document, adăugați timbre și antete diferite, fără a fi nevoie să deschideți programe suplimentare. În plus, trebuie doar să adăugați o fotografie sau un videoclip în PDF.

 

Organizați - Gestionați documente și pagini PDF. Adesea creăm documente noi din cele existente, iar PhantomPDF vă permite să organizați rapid și ușor documentele PDF care acceptă acest mod de lucru. Fuzionați cu ușurință documentele PDF sau împărțiți-le în mai multe documente separate, cu posibilitatea de a roti și edita conținutul paginii.

 

Colaborați și împărtășiți. PhantomPDF permite echipelor să colaboreze mai bine și să partajeze informații și să crească flexibilitatea și calitatea rezultatelor. Utilizați Urmărirea documentelor pentru a urmări cine accesează documentul dvs., citind-o sau făcându-l în PDF.

 

PDF creator - creați documente și formulare PDF. PhantomPDF vă permite să creați fișiere PDF din toate formatele de fișiere, chiar convertind paginile web din browserele web în documente PDF.

 

Conversia documentelor PDF în alte formate. Uneori, aveți nevoie de informații dintr-un document PDF, dar într-un format diferit. PhantomPDF vă permite să convertiți documentele PDF în alte formate populare - unele dintre instrumentele Office (Word, PowerPoint, Excel), formate de imagine precum JPG și PNG și altele.

 

Scanare și recunoaștere text. De multe ori aveți nevoie de documente fizice ca copii digitale. PhantomPDF acceptă recunoașterea optică a caracterelor (OCR) pe formate de imagine și o transformă în text modificabil.

 

Compararea documentelor PDF. Phantom PDF poate compara două documente și evidențiază diferențele dintre ele pentru a vedea cu usurinta ce s-a schimbat.

 

Protecția și semnarea documentelor. Multe documente conțin informații confidențiale, motiv pentru care este necesară protejarea documentelor. Prin PhantomPDF, este posibil să protejați documente întregi cu parolă sau criptare certificată sau să acoperiți părți din text și imagini pentru a proteja informațiile sensibile. Validați și semnați documentele folosind o semnătură digitală.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.