Luni-Vineri 9-16

Pinnacle Studio 26 ULTIMATE - licenta noua, comerciala, BOX

ID Produs: 192010


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

572,45 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 23.35 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Pinnacle Studio 26 ULTIMATE - licenta noua, comerciala, BOX de la Generic

Noutate! - Pinnacle Studio ™ 26 ULTIMATE

Software de editare video puternic și creativ

Editează ca un profesionist cu puterea, controlul și precizia de neegalat de care îți dorești. Descoperiți noi instrumente profesionale și efecte creative pentru a vă perfecționa proiectele de editare video!

 




Explorați instrumente flexibile de editare video cu Pinnacle Studio ™ 26 pentru a vă ajuta să creați producții profesionale. Obțineți o perspectivă directă asupra procesului de editare și descoperiți posibilitățile acestui program uimitor. Combină fotografii și videoclipuri într-o cronologie care poate găzdui mai multe piese și poate crea efecte personalizate cu precizie a cadrelor cheie. Creați titluri și atingeri personalizate cu editorul de titluri îmbunătățit și descoperiți sute de filtre și efecte pentru a vă scoate videoclipurile în evidență. Efectuați rapid modificări, corectați imperfecțiunile și dezlănțuiți-vă natura creativă cu instrumente de animație stop-motion, culoare selectivă, captură de ecran și editare cu mai multe camere. După finalizarea lucrării, puteți publica cu ușurință proiectul online, îl vei exporta într-un format de fișier popular sau vei inscripționa un disc cu un meniu personalizat. Descoperiți-vă flerul pentru editare cu NOUL software Pinnacle Studio ™ 26.

 

Pasiune. Putere. Precizie. Creați cu inspirație în Pinnacle Studio™ 26.

 

 

Profitați de acest software de editare profesional unic, cu instrumente avansate, filtre creative și un spațiu de lucru intuitiv conceput special pentru Pinnacle Studio ™ 26 - tot ce aveți nevoie pentru a vă transforma filmele în producții impresionante se află chiar în interior.

 

Adăugați o notă cinematografică filmelor dvs. cu gradare completă a culorilor, efecte premium de la NewBlueFX, tranziții fluide, titluri personalizate și multe altele - veți avea tot ce aveți nevoie pentru a prezenta natura unică a producțiilor dvs.

alt/>

alt
 

Caracteristici NOI și ÎMBUNĂTATE

 

De ce să-ți limitezi viziunea creativă prin fundamentarea ei în realitate? Alegeți povestea pe care doriți să o spuneți - fie că este o fantezie, un documentar sau o poveste de dragoste - și Pinnacle Studio vă va ajuta să obțineți rezultatele incredibile la nivel profesional pe care le căutați, totul datorită unei game largi de caracteristici uimitoare și precise. Control.

NOU Import 8K
Importați videoclipuri 8K și bucurați-vă de conținut de o calitate de neegalat, cu rezoluție mult mai mare, culori mai bune și sunet uimitor.

NOU
Grupuri de cadre cheie Copiați și inserați grupuri de cadre cheie între atribute pentru a duplica eficient modificările.
 

alt/>
alt

NOU Urmărire inteligentă a obiectelor
Editați mai eficient și economisiți mult timp cu noul Urmărire inteligentă a obiectelor, urmărirea inteligentă a mișcării cu recunoaștere a formei pentru măști peste obiectele obișnuite. Acum puteți aplica cu ușurință măști pe obiectele din filmul dvs. - de la animale de companie și mașini la drone și multe altele. Nu este nevoie să recreați măști pentru fiecare cadru, deoarece tehnologia inteligentă automatizează procesul prin recunoașterea obiectului mascat original și urmărirea acestuia pe parcursul episodului selectat.
 

NOI moduri de amestecare

Improvizați din mers cu moduri de amestecare și alegeți cum se îmbină un clip în altul - de la crearea unei suprapuneri la amestecarea zonelor mascate sau crearea tranzițiilor luminoase sau a altor efecte de culoare și expunere. Fiecare mod de amestecare folosește o formulă diferită pentru a combina valorile de culoare și luminozitate din clipul selectat cu valorile din clipul de mai jos. Modurile de amestecare vă sporesc creativitatea și vă ajută să vă faceți videoclipurile artistice.
 

alt
alt

NOU - Caracteristici audio

Reducerea zgomotului folosind un profil de zgomot personalizat.

Scalare a tonurilor.

Mixare de sunet multicanal

Editor de titlu îmbunătățit

Preluați controlul titlurilor dvs. cu o mai mare precizie cu un editor de titluri îmbunătățit, care include acum controale ale cadrelor cheie pentru dimensiunea și culoarea fontului.

alt
alt

Stabilitate și performanță sporite

Îmbunătățirile interfeței de utilizare, împreună cu performanța și stabilitatea sporite, vă permit să vă concentrați pe deplin pe partea creativă a procesului de editare, fără să vă blocați în detalii tehnice.

Corecție de culoare

Reglați balansul de alb, corectați scenele subexpuse și aplicați corecții instantanee. Experimentați cu culoare selectivă pentru a evidenția un anumit obiect din scenă.

LUT-uri și filtre

Aplicați instantanee efecte de gradare a culorilor pentru a schimba starea de spirit în orice scenă și obțineți transformări creative cu presetări LUT.

alt
alt

Creativitate pură.

Utilizați efecte și filtre. Creează atmosferă în videoclipurile tale.

Folosește efecte speciale pentru a crea atmosfera în orice scenă din producția ta - fă-o distractivă, suprarealistă, dramatică și multe altele.

Subliniați momentele distractive cu efecte 3D.

Joacă-te cu obiecte și efecte 3D, inclusiv noul efect Dolly Zoom, care facilitează mărirea și micșorarea unui anumit obiect din film, în timp ce restul materialului rămâne neschimbat.

Acțiune!
Explorați grafica și efectele animate.

Creați efecte de mișcare rapidă sau lentă cu Time Remapping; adăugați mișcare și imagini interesante cu funcția Pan și Zoom; accentuați mișcarea pe ecran cu efecte Motion Blur.

Dimensiuni. Perspective. Unghiuri. Nu este o lume liniară.

Consultați MultiCam, video cu ecran divizat și înregistrarea ecranului.

alt
alt

MultiCam

Capturați și editați videoclipuri de la două camere pentru a afișa scena din unghiuri diferite și cu detalii diferite. Aduceți-vă producțiile mai aproape de profesioniști.

Bucurați-vă de editare video HD, 4K și 360 avansată pe melodii nelimitate. Du-ți producțiile la nivelul următor cu instrumente profesionale puternice, inclusiv mascare video, editare video la 360 °, urmărire mișcare, editare MultiCam, video cu ecran divizat și multe altele!

Înregistrare pe ecran

Înregistrați-vă ecranul cu ușurință și combinați-l perfect cu înregistrările webcam și suprapuneri audio pentru a crea tutoriale captivante, videoclipuri cu jocuri sau înregistrați seminarii web. Folosiți acest instrument pentru a crea vloguri, pentru a crea conținut pe canale sau pentru a produce videoclipuri de afaceri.

Video cu ecran divizat

Combinați două sau mai multe acțiuni filmate separat - pe un singur ecran. Utilizați această tehnică populară de editare video pentru a crea videoclipuri promoționale sau de comparație, pentru a prezenta diferite strategii de joc sau pentru a ilustra mai bine oricare dintre poveștile dvs.

Încântă-i pe alții cu efecte sonore

Activați sau dezactivați sunetul, dezactivați sau chiar deconectați sunetul cu doar câteva clicuri.

Înregistrați-vă propria narațiune și voce off cu instrumentele de înregistrare incluse

Accesați muzică și efecte sonore gratuite pentru a vă duce videoclipurile la nivelul următor

alt
alt

Stabilizare de imagine

Eliminați complet materialul tremurat! Indiferent dacă a fost înregistrat în timp ce mergeți cu bicicleta sau schiați, îl puteți repara cu ușurință cu instrumentul de stabilizare video disponibil în Pinnacle Studio.

Animație stop-motion

În zilele noastre, animația Stop Motion este instrumentul principal pentru realizarea de filme. Sprijiniți-vă povestirea digitală cu această funcționalitate uimitoare care vă permite să animați oameni și obiecte în producțiile dvs.

Corectarea lentilelor

Explorați instrumentele de corectare a obiectivului încorporate pentru a elimina distorsiunile lentilelor (de exemplu, ochi de pește cu unghi larg) din filmare.

Editor de titluri

Adăugați text în videoclipul dvs. pentru a scoate la iveală detalii importante, cum ar fi informații despre afaceri, subtitrări convingătoare și pentru a adăuga o oarecare profunzime conținutului dvs. în general. Ecran

verde

Creați tot felul de efecte uimitoare în „călătoria” dvs. fără a merge nicăieri - doar bazați-vă pe post-producția Green Screen pentru a compune împreună două fluxuri video și pentru a transforma destinația preferată în realitate.
 

alt
alt

Culoare aleasă

Experimentați cu o culoare selectivă pentru a evidenția o singură nuanță și pentru a vă concentra atenția asupra unui aspect important al peisajului.

Este ușor și simplu de jucat cu formatele.

Convertiți videoclipuri în cele mai populare formate de fișiere.

Partajare ușoară pe platforme și dispozitive.

Inscripționați pe disc și alegeți dintre peste 20 de șabloane de meniu personalizabile.

 

 

Aplicatii principale:

 

     Software de editare video

     Captură video și înregistrare de ecran

     Asistent pentru prezentare de diapozitive

     Editor audio

     Creați un DVD

     Convertor Video

 

Conținut creativ:

 

     Sute de filtre și efecte

     Biblioteca de suprapuneri animate, grafice, fonturi creative și titluri

     Șabloane de teme și montaje video

     Muzică și efecte sonore fără drepturi de autor

 

Documentație și tutoriale:

 

     Ghidul utilizatorului PDF

     Căutați fișiere de ajutor

     Tutoriale și videoclipuri de antrenament încorporate

Acces complet GRATUIT de 10 zile la StudioBacklot pentru utilizatorii debutanți, inclusiv instruire și conținut fără licență

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.