Luni-Vineri 9-16

Movie Edit Pro 2021, Windows, Licenta Electronica

ID Produs: 160101


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Software

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Movie Edit Pro 2021, Windows, Licenta Electronica de la MAGIX

EDITARE VIDEO CREATIVĂ. FĂCUT SIMPLU.

Realizarea unui videoclip captivant nu a fost niciodată atât de ușor. Movie Edit Pro reunește instrumente de tăiere eficiente, opțiuni extinse de optimizare și până la 1.500 de efecte și titluri într-un singur program puternic de editare video. Dă viață ideilor tale creative, 100% așa cum ți-ai imaginat.

Movie Edit Pro. Este timpul să creați videoclipuri uimitoare!

 

1.Importați înregistrări de pe camere video sau DSLR sau smartphone-uri. Toate clipurile dvs. pot fi apoi vizualizate în Mediapool în Movie Edit Pro și le puteți trage și plasa în proiectele dvs.
2.Editați videoclipurile. Imaginile dvs. video combinate sunt mai lungi decât evenimentul în sine? O puteți tăia cu ușurință în cel mai scurt timp, folosind modurile practice de tăiere din Movie Edit Pro.
3.Movie Edit Pro oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru salvarea și refolosirea videoclipurilor din momente speciale. Apoi, puteți aplica titluri, tranziții și efecte pentru a vă face filmul să strălucească.
4.Este filmul pregătit pentru partajare cu familia și prietenii? Înregistrați discuri DVD și Blu-ray, partajați-vă filmele online și bucurați-vă de rezultatele la televizor la cea mai înaltă calitate UltraHD 8K.
 

Interfață flexibilă a programului

Puteți alege între vizualizarea simplificată a scenariului sau cronologia mai detaliată pentru editare video mai detaliată. Personalizați cu ușurință dimensiunea și poziționarea spațiului dvs. de lucru pentru a se potrivi propriului flux de lucru de editare.

Editare multicam

Ideal pentru evenimente care sunt filmate simultan cu mai multe camere. În codul multicam, puteți să faceți clic pur și simplu pentru a defini ce înregistrare trebuie afișată și când - Movie Edit Pro face tăieri automate în timp ce lucrați. Acest lucru vă economisește timp când faceți tăieturi brute, iar adăugarea de unghiuri diferite conferă filmului dvs. o notă profesională. Exclusiv în Plus | Premium

 

Stabilizare profesională a imaginii

Filmele cu camerele de acțiune sau videoclipurile care au ieșit tremurate din cauza vântului sau a lipsei unui trepied pot fi ușor stabilizate cu stabilizarea video VEGAS, inclusă acum în program.

Corecție detaliată a culorilor

Videoclip întunecat sau culori spălate? Modificați luminozitatea, contrastul și culoarea complet automat sau manual - versiunile Plus și Premium vă permit chiar să lucrați selectiv pe game de culori individuale. Corecția secundară a culorilor exclusiv în Plus | Premium

 

Funcții noi de top
INFUSION Engine 2

Noul motor care alimentează Movie Edit Pro 2021 oferă acum suport hardware pentru plăci grafice de la Intel, NVIDIA și AMD. Rezultatul este o previzualizare perfectă a proiectului, fără a fi nevoie de redare care necesită mult timp sau de creare de fișiere proxy. 

NewBlue Filters 5 Ultimate

27 de filtre video impresionante și peste 250 de șabloane pentru clasificarea profesională a culorilor, corectarea culorii și realizarea motivelor se remarcă în filmările dvs. Stabiliți aspectul videoclipului dvs. făcând clic pe un șablon la alegere sau utilizați efecte personalizate pentru o editare mai detaliată. Exclusiv în Premium

 

 

 

  Minimale Recomandate pentru editare 8K
Procesor: 2.4 GHz 2.8 GHz sau mai mult
RAM: 4 GB 8 GB
VRAM: 1280 x 1024, 512 MB NVIDIA Geforce GTX 1060 4GB 
HDD: 2 GB 2 GB

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.