Luni-Vineri 9-16

QuarkXPress Subscription License - Not-For-Profit - licenta perpetua

ID Produs: 191031


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

1.062,51 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 43.31 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere QuarkXPress Subscription License - Not-For-Profit - licenta perpetua de la Quark

QuarkXPress Subscription License - Not-For-Profit - licenta perpetua

Livrare in 24-48 ore

QUARK X PRESS 

QuarkXPress este o platformă de publicare digitală de ultimă generație pentru întreprinderi, guvern și instituții de învățământ pentru a crea, publica, distribui, urmări și vinde publicații digitale. Această consolă de administrare dedicată, bazată pe cloud, vă oferă control complet asupra gestionării licențelor, abonamentului și utilizatorilor.

 

Începeți să creați capodopere digitale în QuarkXPress

Echipați-vă echipele creative cu noul software QuarkXPress pentru imprimare și publicare digitală. Lăsați publicul să se implice și să interacționeze cu publicațiile dvs. Prezentați elemente interactive - audio/video, animații, butoane acționabile, prezentări de diapozitive, sondaje. Cu QuarkXPress Business ca soluție end-to-end, veți avea tot ce aveți nevoie pentru a transforma o ediție tipărită într-o publicație digitală.

Lasă conținutul tău să ajungă la publicul țintă

Distribuiți și partajați publicații cu publicul dvs. pe dispozitivele preferate, indiferent de sistemul de operare și dimensiunea ecranului. De la numere unice la mai multe publicații, QuarkXPress oferă o planificare și gestionare ușoară a revistelor, cum ar fi reviste și ziare. A sosit momentul să vă aduceți publicațiile pe arena digitală globală, să pătrundeți pe piețe neatinse și să obțineți un număr maxim de cititori - asta este ceea ce fac editorii și agențiile creative de top pentru reviste, ziare, cărți electronice etc.

Distribuiți-vă publicațiile pe mai multe canale în mai multe formate pentru mai multe dispozitive

Utilizați App Studio bazat pe cloud pentru a vă distribui conținutul ca aplicații iOS și Android pentru o experiență de lectură uimitoare. Distribuiți-vă conținutul pe fiecare platformă, canal și dispozitiv, pe rețelele de socializare, site-uri web, browsere mobile și aplicații de marcă pentru iOS și Android. App Studio vă permite să distribuiți conținut optimizat pentru platforma dvs. țintă în doar câteva clicuri.

Hering. A analiza. Improviza.

Urmăriți și analizați activitățile cititorilor dvs. cu serviciul Google Analytics integrat care afișează vizitele paginii, timpul petrecut, subiectele de căutare, navigarea utilizatorilor, conținutul partajat și multe altele. Știind cum reacționează publicul și cum se implică în publicațiile dvs., vă puteți schimba strategia și puteți lua decizii informate. Google Analytics integrat în App Studio ajută la urmărirea și analizarea a tot ceea ce are legătură cu interacțiunea și comportamentul publicului.

Câștigați bani din publicațiile dvs

Publicați mai multe ediții și abonamente în versiuni gratuite și cu plată. Creați aplicații pentru App Store și Google Play gestionând pachete de abonament, reduceri și date de lansare pentru publicații individuale și multiple. Configurați abonamente gratuite sau plătite pentru aplicațiile dvs. atât în App Store, cât și în Google Play. Scopul oricărui editor este să câștige bani din publicații - tipărite sau digitale - App Studio le face pe acestea din urmă ușor. Acum puteți utiliza mai multe publicații și abonamente cu versiuni gratuite și plătite, puteți gestiona pachetele de abonament și calendarul de publicare a numerelor unice și multiple.

SKU
350009
Categorii
Quark Xpress
Brand
Quark
 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.