Luni-Vineri 9-16

Vegas Post 365, Subscriptie anuala

ID Produs: 160023


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Software

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Vegas Post 365, Subscriptie anuala de la VEGAS

VEGAS PRO
Cu VEGAS Pro lucrați mai repede în comparație cu orice alt software profesional de producție video - grație integrării strânse a SOUND FORGE Pro pentru editare audio, accelerare hardware modernă ș fluxuri de lucru de editare care se potrivesc perfect nevoilor dumneavoastră. Când vine vorba de viteză, VEGAS Pro este cea mai bună alegere.
EFECTE VEGAS
Instrumente de compoziție puternice pentru a vă duce creațiile mai departe. Control complet de la început până la sfârșit. VEGAS Effects, oferind unele dintre funcțiile creative de top din industrie, cum ar fi instrumentele de animație de neegalat, împreună cu o performanță super rapidă, oferă editorilor puterea de a oferi rezultate incredibile.
VEGAS IMAGE
Creați compozite pro-nivel cu straturi nelimitate. VEGAS Image păstrează datele din imaginea RAW și straturile proprii. Fiecare editare este live. Fiecare schimbare este flexibilă.
SOUND FORGE PRO
De peste 25 de ani, SOUND FORGE Pro a fost instrumentul ales pentru editare, masterizare și restaurări audio profesionale. Acum, ca parte esențială a VEGAS POST Suite, puteți avea o sesiune de editare perfectă dus-întors chiar de la evenimentul dvs. cronologic VEGAS Pro. Reduceți zgomotul, înregistrați voci și stăpâniți coloana sonoră la perfecțiune.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.