Luni-Vineri 9-16

Licenta Vegas Movie Studio 17 Platinium, Licenta Electronica

ID Produs: 160105


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Software

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Licenta Vegas Movie Studio 17 Platinium, Licenta Electronica de la VEGAS

Catalyst Browse după SONY
Catalyst Browse este asistentul media perfect: vizualizați filmările și editați metadatele media. Puneți punctele de intrare și ieșire pentru a crea cu ușurință tăieturi aspre.

Efecte puternice și gestionarea tranzițiilor
VEGAS Movie Studio oferă un mod eficient și puternic de gestionare a pluginurilor. Sortați după categorie sau căutați după cuvinte cheie. Marcați-vă favoritele pentru a le găsi instantaneu și filtrați-le după plug-in-uri terțe.

Îmbunătățiți-vă filmele cu efecte și filtre care par a fi create pentru un blockbuster de la Hollywood. Cu 16 dintre cele mai uimitoare efecte FXhome, veți oferi videoclipurilor dvs. un aspect unic, la nivel pro. De exemplu, adăugați umbre și evidențieri pentru a crea starea de spirit perfectă pentru scenă.Exclusiv în Suite

Presetări de tip cinetic modern
Utilizați aceste presetări moderne așa cum sunt și pur și simplu schimbați textul pentru a vă transmite mesajul. Sau, pentru a-ți exprima flerul unic, folosește-le ca punct de plecare și apoi personalizează-le. Deveniți la fel de creativi doriți cu secvențele de titluri perfecte.

Corectează-ți sau îmbunătățește culorile
VEGAS Movie Studio oferă acum un flux de lucru de clasificare a culorilor mai eficient și mai logic. Reglați culorile, saturația și câștigați pentru a prelua controlul complet asupra umbrelor, tonurilor medii și luminozităților videoclipului. 

Color Match
Cu puternicul filtru Color Match, puteți asorta cu ușurință și instantaneu culorile videoclipurilor dvs. la alte clipuri video și media. Acest lucru vă ajută să creați o poveste video coerentă

SOUND FORGE Audio Studio 14
SOUND FORGE Audio Studio oferă editare și masterizare audio puternice. Creați-vă propriile coloane sonore și adăugați efecte sonore, eliminați zgomotul de fundal și stăpâniți sunetul pentru o experiență de ascultare curată. Totul într-o sesiune perfectă dus-întors chiar de la un eveniment din cronologia Movie Studio.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.