Luni-Vineri 9-16

Wondershare EdrawMax Windows/Mac/Linux/Web Licenta Perpetua

ID Produs: 160087


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

1.444,50 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 58.87 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Wondershare EdrawMax Windows/Mac/Linux/Web Licenta Perpetua de la Wondershare

Mai puternic decât Visio
EdrawMax Online vă permite să creați cu ușurință peste 280 de tipuri de diagrame, de la diagrame tehnice la infografice atractive, care lasă Visio cu mult în urmă.
Compatibilitate multiplataforma
EdrawMax Online este disponibil pe web și pe desktop, astfel încât să puteți crea și distribui ori de câte ori vă inspiră. Ca aplicație bazată pe web, EdrawMax Online acceptă tot felul de sisteme de operare precum Windows, Mac și Linux și toate browserele populare precum Chrome, Firefox, IE și Safari.
 
Siguranța este numele nostru de mijloc
Toate informațiile și transferurile de fișiere sunt securizate cu cel mai înalt nivel de criptare SSL. Nimeni nu va putea accesa fișierele tale fără permisiunea ta. Într-o singură frază, sunteți stăpânul datelor dvs. și confidențialitatea dvs. este 100% protejată.
 
Cum functioneaza
3 pași pentru a vă pregăti vizualele
1. Alegeți vizualizarea
Fie că aveți nevoie de o diagramă de bază sau de o grafică complexă de afaceri, EdrawMax Online Portfolio vă oferă o gamă largă de opțiuni de vizualizare diferite.
2. Adăugați datele dvs.
Puteți introduce datele dvs. utilizând bara laterală simplă, alegeți să importați foi de calcul din Excel, Google Documents.
3. Exprima-te
Adăugați rezultatul la diapozitive și documente sau partajați-l direct în toate canalele dvs. de socializare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.