Luni-Vineri 9-16

Wondershare MindMaster Windows/Mac/Linux/Web Licenta Perpetua

ID Produs: 160093


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

856,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 34.88 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Wondershare MindMaster Windows/Mac/Linux/Web Licenta Perpetua de la Wondershare

MindMaster: un software de mapare completă
MindMaster este un instrument de cartografiere a minții versatil, ușor de utilizat și profesionist. Disponibil pe mai multe platforme, inclusiv pe PC, tabletă, mobil și web, puteți crea hărți mentale și le puteți accesa de pe fiecare platformă. Cu acest excelent instrument de cartografiere a minții colaborativ, lucrul cu colegii de echipă nu a fost niciodată mai ușor.

 

 

Personalizați fiecare detaliu
Schimbați culoarea de umplere, linie și ramura după cum doriți. Alegeți diferite stiluri de conexiune. Înlocuiți forma subiectului cu oval, hexagon, romb, stea și multe altele.
Lăsați-vă harta mintală să vorbească tare și cu precizie adăugând mai multe informații, cum ar fi înștiințări, relații, rezumate, semne, note, hyperlinkuri și așa mai departe.
Mod de brainstorming
Cu modul de brainstorming, puteți efectua în mod eficient sesiuni de brainstorming. Înregistrați idei cu culori diferite în panoul din stânga și trageți-le ulterior în panoul din dreapta pentru a genera o hartă mentală
 
Managementul proiectelor și sarcinilor
Treceți la vizualizarea Gantt pentru a urmări data de începere / sfârșit a sarcinii și progresul. Informațiile despre activități sunt, de asemenea, editabile în modul Gantt.
Modul diagramă Gantt
Adăugați sarcini direct pe nodurile hărții mintale și generați o diagramă Gantt cu un singur clic.
Etichetă și resurse
Adăugați resurse la sarcini și filtrați sarcinile după resurse.
 
Urmărirea progresului
Vizualizați sarcinile, datele, precum și procentul de finalizare. Urmăriți progresul în timp real.
Cu doar câteva clicuri, vă puteți prezenta cu ușurință harta mintală uimitoare în fișierul MS PowerPoint.
Disponibil pe mai multe dispozitive
Indiferent că sistemul de operare al computerului dvs. este Windows, macOS sau Linux, puteți vizualiza, edita și salva cu ușurință fișierele. În același timp, puteți utiliza MindMaster pe dispozitivul dvs. mobil și pe web.
Exportați și distribuiți
Puteți exporta cu ușurință hărțile mintale în alte fișiere, cum ar fi Office, PDF și fișiere grafice. Între timp, puteți împărtăși și munca dvs. fantastică pe Facebook și Twitter prin link-urile de partajare!
 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.