Luni-Vineri 9-16

Soundbar Panasonic SC-HTB688, 3.1 ch, 300 W, Dolby Digital, DTS Digital Surround, Bluetooth® Wireless Technology

ID Produs: 86339

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Soundbar

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Soundbar Panasonic SC-HTB688, 3.1 ch, 300 W, Dolby Digital, DTS Digital Surround, Bluetooth® Wireless Technology de la Panasonic

Sunet de calitate cinematografica veritabila  

Descopera Panasonic SC-HTB688 - Bare de sunet - Modelul elegant si compact HTB688 este alegerea perfecta pentru televizorul dvs. Compatibilitatea HDMI CEC permite utilizarea unei singure telecomenzi. Iar sistemul de sunet de inalta calitate pe 3.1 canale cu subwoofer fara fir optimizeaza sunetul la calitate home theater.   

 Transformati-va camera de zi in cinematograf  Sunet surround pe 3.1 canale  Bara de sunet pe 3.1 canale dispune de doua difuzoare independente si de un subwoofer fara fir puternic. Ambele unitati va vor umple camera de zi cu un sunet uluitor de clar, amplu si definit, mult mai dinamic si mai captivant decat ce pot emite difuzoarele obisnuite ale televizorului.    

Nivel ridicat de bas si flexibilitate prin conectivitate fara fir   Subwoofer fara fir  Bara de sunet utilizeaza un subwoofer fara fir care nu necesita cabluri de conectare stanjenitoare. Acesta va ofera un bas puternic si dinamic din orice punct al incaperii.   

 Un produs elegant care se potriveste cu televizorul dvs   

Design compact si elegant  Bara de sunet eleganta si compacta este conceputa sa isi arate adevarata frumusete atunci cand este combinata cu un televizor VIERA de 40 de inchi sau mai mare. Deoarece bara de sunet poate fi pozitionata in fata televizorului chiar daca acesta nu este montat pe perete, este extrem de usor sa va bucurati de sunet dinamic la calitate home theater in timpul vizionarii.   

 Redati muzica in flux prin conectivitate fara fir  

 Tehnologie fara fir Bluetooth  Delectati-va cu muzica de pe telefonul inteligent sau de pe tableta redand-o la inalta calitate pe sistemul dvs. home theater. In bara de sunet puteti sa redati cu usurinta muzica in flux de pe dispozitive compatibile in mod fara fir prin Bluetooth.   

Numar canale 3.1
Suport HDMI-CEC  Da
Bluetooth Nu

Putere

 
Putere RMS  300 W

Conectori

 
HDMI Da
Intrare audio digitala (Optica) Da
Intrare audio digitala (Coaxial) Nu
Intrare audio analogica Nu

Dimensiuni

 
Latime 853 mm
Inaltime 60.5 mm
Adancime 90 mm

Alte caracteristici

 
DTS Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.