Luni-Vineri 9-16

Stand Podea Dublu LCD/LED 180 Multibrackets, Negru, 2*40-55", reglare inclinatie: +/- 20º, max.90kg

ID Produs: 52876

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Stand TV

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Stand Podea Dublu LCD/LED 180 Multibrackets, Negru, 2*40-55", reglare inclinatie: +/- 20º, max.90kg de la Multibrackets

Stand podea mobil dublu 180 M, negru

Standul de podea mobil dublu 180 M produs de compania Multibrackets este unul dintre cele mai flexibile si multifunctional standuri din gama sa. Posibilitatea de ecran dublu face ca aceasta unitate sa fie optima pentru video-conferinte si prezentari elaborate unde este nevoie de un ecran dublu. Înaltimea de 180 cm este utila pentru salile de conferinta si în alte situatii când spectatorii stau asezati si în spatiile publice precum expozitii, spitale si alte locuri unde spectatorii stau în picioare. Prin urmare, veti obtine pozitionarea optima atât pentru spectatorii care stau în picioare, cât si cei asezati – în orice punct al locatiei. 

Standul de podea mobil dublu 180 M Multibrackets are un domeniu de utilizare foarte versatil. Este realizat în principal din aluminiu usor, este robust si se va adapta majoritatii ideilor si spatiilor în care este amplasat. 

La conceperea lui s-a insistat mult asupra stabilitatii si calitatii generale a suportului, atât pentru situatiile în care se afla în miscare, cât si atunci când este fixat în pozitie. Baza suportului de ecran sofisticat si stabil este prevazuta cu roti, incluse în mod standard. Prin urmare, aceasta serie este foarte usor de deplasat, fiind partenerul ideal pentru spatii publice precum sali de conferinta, sali de curs si spitale. 

Standul de podea mobil dublu 180 M Multibrackets poate fi utilizat cu ecrane în mod standard vedere sau portret (landscape – portrait), cu sau fara roti si rafturi, suport de camera si sursa de alimentare. 

Standul de podea mobil dublu 180 M Multibrackets poate fi utilizat cu ecrane în mod standard vedere sau portret (landscape – portait). Baza optionala a standului de podea poate fi prinsa în suruburi de podea pentru a fixa în pozitie standul în orice locatii publice în care este amplasat.

Cu ajutorul sistemului anti-furt Multibrackets puteti bloca ecranul pe standul de podea. 

Pe scurt: capacitatile produsului nostru depasesc imaginatia dvs.

Caracteristici
• Sisteme digitale oriunde va doriti 
• Usor de asamblat si de instalat
• Deplasati cu usurinta suportul prin caile de acces cu dimensiune standard si peste praguri
• Înaltime de 180 cm perfecta pentru sali de conferinta, sali de cursuri si alte locatii cu public asezat sau în picioare 
• Optional: suport camera, baza suport de ecran si raft disponibile
• Constructie robusta dar usoara din aluminiu
• Poate fi configurat cu solutii multiple de ecran, de la unul pâna la noua ecrane cu functionare simultana (necesita accesorii optionale)
• Disponibil standard pe argintiu, optional pe negru
• Are un sistem integrat anti-furt pentru lacat optional 

Pentru ecran cu dimensiunea: 40-55"
Caracteristica: particularizabil
Standard VESA: pâna la 800x400 mm
Nr. articol: 7 350 022 735 361
Dimensiune în mm: (WxDxH) disponibil în curând
Înaltime reglabila / înclinare: da / da, -5º~+12º
Greutate: 30 kg
Culoare: argintiu
Sarcina max.: 90 kg
Raft DVD / suport camera: optional, nu este inclus
Alimentare 220V: integrata
Dimensiune pachet: 885x530x220, 1650x100x175 mm
Pozitie ecran: vedere (Landscape)
Roti: incluse, baza pentru instalare este optionala

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.