Luni-Vineri 9-16

Proiector zane si unicorni Brainstorm Toys E2042

ID Produs: 64033


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Stiinta

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Proiector zane si unicorni Brainstorm Toys E2042 de la Brainstorm Toys

Proiector cu diapozitive care poate fi folosit si ca lanterna de mana.

Proiector cu diapozitive care poate fi folosit si ca lanterna de mana. Proiector cu diapozitive care poate fi folosit si ca lanterna de mana. Are 24 de fotografii cu zane, unicorni, castele si locuri din basm. Proiecteaza imagini cu latimea de pana la 1 m. Rotiti capatul lentilelor pentru a focaliza imaginea. Acest proiector aduce imagini uimitoare in camera ta. Trebuie doar sa pornesti proiectorul si vezi cum camera ta se transforma. Aces produs poate fi folosit si ca o lanterna de mana, fara diapozitive, si poate fi tinut pe noptiera pentru a oferi un confort copiilor in timpul noptii. Proiectorul are 11 cm lungime si aproximativ 3,5 cm diametru la cel mai lat punct. O jucarie educativa si distractiva pentru toti copii care sunt interesati de lumea feerica a basmelor. Functioneaza cu 3 baterii AG13 (incluse) Recomandat copiilor cu varsta: peste 3 ani. Jucariile Brainstorm sunt jucarii educative, interactive si distractive, care aduc impreuna o serie de obiecte fascinante. Scopul jucariilor Brainstorm este de a distra copii, dar si de a-i inspira pentru a afla mai multe despre mediul lor inconjurator.



Specificatii:

-Greutate: 1
-24 de fotografii cu zane
-Proiecteaza imagini cu latimea de pana la 1 m

Opiniile clientilor despre Proiector zane si unicorni Brainstorm Toys E2042

Rating general:
2
5
4
3
2 (1)
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Roxana (Bucuresti) - acum 3 ani

Nu am desfacut o inca, arata ca in poza, bateriile sunt incluse si imi place acest lucru

Este mica jucaria si cu tot cu pretul livrarii, devine foarte scumpa in raport cu pretul ei de achizitie, a se vedea aliexpress si alte site uri de genul

produs cumparat de la Dwyn Shop.
Cod produs: #64033 | Cod producator: Brainstorm Toys E2042_Initiala
Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.