Luni-Vineri 9-16

Storcator de fructe si legume cu presare la rece Hurom One Stop H-AI RBE20, 200 W, 60 rpm, tub alimentare XXL, Site Ultem, Rosu

ID Produs: 146879

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Storcatoare de fructe

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Storcator de fructe si legume cu presare la rece Hurom One Stop H-AI RBE20, 200 W, 60 rpm, tub alimentare XXL, Site Ultem, Rosu de la HUROM


Parte a celei de-a treia generatii Hurom, acest produs inovator deschide o noua era in stoarcerea fructelor, legumelor si frunzelor prin presare la rece. Din punct de vedere tehnic aduce multiple imbunatatiri la sistemul de stoarcere, optimizand mai ales modul in care sunt evacuate resturile, Hurom HA Alpha poate procesa fara nici o problema radacinoase dure, fructe moi sau frunze, gestionand perfect evacuarea resturilor, mentinand astfel un flux continuu de ingrediente care ajung la ansamblul de procesare.

Rezultatul va fi un suc mai bine omogenizat, cu mai multi nutrienti, procesarea se va face mult mai usor si rapid, experienta folosirii unui aparat Hurom va fi mai placuta decat in cazul oricarui aparat Hurom de pana acum. Axul melcat reproiectat cat si sistemul de antrenare al periilor rotative garanteaza faptul ca veti avea mai putine resturi in bol si mai mult continut in sucul dumneavoastra.

La capitolul design, Hurom nu a stat niciodata atat de bine. Tusele moderne, materialele de calitate remarcabila si noile culori disponibile in premiera pentru modelele Hurom aduc un aer proaspat dar elegant si distinst in acelasi timp. Hurom HA Alpha storcator vertical cu presare la rece se claseaza deasupra oricarui concurent atat din punct de vedere al eficientei si robustetei cat si din punct de vedere al materialelor folosite in realizarea componentelor sau al designului si elegantei.

Tip produs Slow juicer
Utilizat pentru Fructe Legume
Utilizare Rezidential
Material carcasa ABS
Caracteristici cheie Reverse Viteza variabila Presare la rece
Culoare Rosu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 200 W
Trepte de viteza 1
Capacitate recipient suc 0.5 l

DIMENSIUNI

Lungime 29.6 cm
Latime 16 cm
Inaltime 43.5 cm
Greutate 1.4 Kg
  • General
    • Tip storcator
      Presare la rece
    • Putere
      200 W

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.