Luni-Vineri 9-16

Stylus Apple Pencil pentru iPad Pro (Alb)

ID Produs: 125418

Garantie: 12 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Stylus

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Stylus Apple Pencil pentru iPad Pro (Alb) de la Apple

Stylus

Atunci cand utilizati tableta iPad Pro, pot exista momente cand doresti o mai buna precizie. Cand ridicati Apple Pencil pentru prima data simtiti instantaneu o senzatie familiara. Acesta va permite sa realializati un numar mare de efecte, putand desena doar un pixel, oferindu-va o libertate de a crea.

Depasiti barierele

Nu ati mai intalnit Apple Pencil inainte, dat stiti deja cum sa-l folositi. Din primul momentul, face ceea ce doriti. Fie ca realizati o schita sau un portret Apple Pencil ca ofera o varietate de instrumente intr-un singur instrument.
Extrem de receptiv
 
Capacitatea de reactie super rapida a stiloului o separa de alte instrumente. Momentul in care incepeti sa desenati si timpul de afisare au fost reduse la un nivel inimaginabil. Tableta recunoastea atunci cand folositi Apple Pencil. Atunci cand tableta detecteaza stiloul, acesta scaneaza semnalul mai rapid fata de viteza de citire a semnalului, dat de atingerea display-ului cu degetul.
Desenati liniile dorite
 
In interiorul stiloului sunt senzori de presiune, capabili sa masoare o serie de forte. Senzorul determina exact cat de tare este apasat varful Apple Penci-ului. Apasati mai tare pentru a desena linii mai groase sau apasati mai usor pentru a desena linii la fel de subtiri ca firele de par.

Opiniile clientilor despre Stylus Apple Pencil pentru iPad Pro (Alb)

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Hanna (Targu Secuiesc) - acum 3 ani

10/10

produs cumparat de la Dwyn Shop.
Cod produs: #125418 | Cod producator: Apple MK0C2ZM/A
Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.