Luni-Vineri 9-16

TrueLife NannyTone VM1 Aparat supraveghere bebelus

ID Produs: 190610


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Supraveghere

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere TrueLife NannyTone VM1 Aparat supraveghere bebelus de la TRUELIFE

Monitor audio pentru copii

Truelife NannyTone VM1 este un monitor audio digital pentru bebeluși cu transmisie audio bidirecțională, termometru încorporat și lumină de noapte. O veți aprecia nu numai acasă, ci și în călătorii. Pentru a alimenta unitatea cu copilul cu energie electrică, puteți folosi nu numai prize și powerbank-uri, ci și baterii tradiționale. Ambalajul original al unității împreună cu părintele conține 3 baterii reîncărcabile. Datorită intervalului de încredere de până la 500 de metri, părintele nu va rata nici un râs sau sughiț. Sistemul Push to Talk permite, de asemenea, părintelui să vorbească cu copilul în orice moment prin apăsarea unui singur buton.

Ștergeți afișajul

Afișajul unității la locul părintelui este simplu și perfect lizibil, doar 4 butoane sunt suficiente pentru a utiliza monitorul pentru bebeluși în mod intuitiv. În acest fel, părintele poate reacționa imediat la nevoile bebelușului, fie că aprinde lumina de noapte, verifică temperatura sau cântă o melodie liniștitoare.

Apăsați pentru a vorbi

NannyTone nu este doar pentru transmiterea sunetelor din camera copilului tău. Funcția apăsați și vorbiți permite transmisia vocală în două sensuri. Astfel, dacă este necesar, părintele poate linişti copilul chiar şi de unde se află.

Tovarășul ideal de călătorie

Datorită micro USB, unitatea de pe bebeluș funcționează bine atât cu priza, cât și cu powerbank și, în plus, poate fi încărcată și cu baterii tradiționale AAA. Toate acestea cu o garanție de siguranță 100%. Ambalajul original al unității pentru părinte conține trei baterii reîncărcabile. Cu modul VOX de economisire a energiei, NannyTone VM1 este monitorul ideal pentru copii din mers.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.